William Ury – Tárgyalás nehéz emberekkel

2.655 Ft

Tárgyalás nehéz emberekkel
Tárgyalás nehéz emberekkel

„William Ury a nehéz helyzetekben folytatott tárgyalások elismert szakértője, és ez a könyv nem hagy kétséget afelől, hogy miért.”
John Kenneth Galbraith

„Napjainkban egyre inkább a tárgyalás válik a döntéshozatal legfőbb formájává. Ez a könyv a témakör irodalmának legjobb darabja. Ha a könyv tömegét aranyban lemérnénk, még annyit is bőven megérne.”
John Nasbitt és Patrícia Aburdene A Megatrends 2000 c. könyv társszerzõi

„A könyv elolvasása után az ember olthatatlan vágyat érez arra, hogy végre megtárgyalhasson valamit valakivel — mindegy, kirõl van szó, csak tárgyalni lehessen vele. Ez a könyv a bonyolult tárgyalások és a nehéz emberekkel való tárgyalástechnika témakörében eddig megjelent legjobb könyv. Ezek után nincs többé túl nehéz tárgyalás.”
Leonard Lauder az Estée Lauder Companies elnöke

William Ury a Harvard’s Program on Negotiation egyik alapítója és társigazgatója. Társszerzõje (Roger Fisherrel) egy huszonkét nyelvre lefordított és kétmillió példányban elkelt bestsellernek, amelynek címe: Getting to Yes: Negotiating Agreement Without Giving In. (Hogyan jussunk el az IGEN-hez: tárgyalásos megállapodás célunk feladása nélkül). Társszerzője (Jeanne M. Brettel és Stephen B. Goldberggel) a Getting Disputes Resolved: Designing Systems to Cut the Costs of Conflict (Hogyan oldjuk meg a vitákat: rendszerek kidolgozása a konfliktusok költségeinek csökkentésére) című könyvnek, amely a viták megoldásában alkalmazható alternatív módszerek alkotó tárgyalásáért elnyerte a Center for Public Resources díját.

Ury a tárgyalások és a konfliktusrendezések elismert szakértõje. Tanít a Harvard Business Schoolon, részt vesz vállalati szakemberek, szakszervezeti vezetõk, diplomaták és katonatisztek felkészítésében. Ügyfeleinek sora széles skálát fog át: az AT&T-tõl és az American Expresstõl a State Departmentig és a Pentagonig. Közvetítõként sok üzleti, munkáltatói-szakszervezeti és nemzetközi vita megoldásában vett eddig részt.

A Nuclear Negotiation Project igazgatójaként (Harvard Law School) Ury kiadója a Beyond the Hotline: How Crisis Control Can Prevent Nuclear War (A forró vonal mögött: hogyan akadályozhatja meg a válságkezelés a nukleáris háborút) c. összeállításnak. A Fehér Ház tanácsadójaként közremûködött a Washingtonban és Moszkvában létrehozott nukleáris kockázatcsökkentõ központok megszervezésében. Öt éven át az Avoiding Nuclear War Project (A nukleáris háború elkerülésének kutatása) társigazgatója a Harvard Egyetemen (John F. Kennedy School of Government).

Ury a Yale College-ben szerzett B. A. címet, és a Harvard Egyetemen szerezte meg az M. A. és a Ph. D. címeket.

Szerző: William Ury

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„William Ury – Tárgyalás nehéz emberekkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top