Samuel A. Cypert, Michael Ritt – 365 nap Napoleon Hill gondolataival

1.755 Ft

365 nap Napoleon Hill gondolataival
365 nap Napoleon Hill gondolataival

Samuel A. Cypert Michael Ritt – 365 nap Napoleon Hill gondolataival Energia és tetterő minden napra!

Mark Twain már rég megmondta, hogy a rossz szokások nem olyasmik, amiket csak úgy ki lehet hajítani az ablakon, lépcsőn kell letessékelni őket fokról fokra. Igaz ennek a fordítottja is: a jó szokások nem olyan dolgok, melyeket egyetlen lelkes elhatározással lifttel repíthetünk a magasba. Napról napra udvarolni kell nekik, lépésről lépésre kell őket betessékelni az otthonunkba.                                                                                                       

A 365 nap Napoleon Hill gondolatai-val ehhez a lépésről lépésre, napról napra rendszerességhez nyújt nagy segítséget. Segít, hogy szemünket mindig a célon tartsuk, mert ha tekintetünket elfordítjuk róla, egyetlen pillanat alatt egy zord, kusza világgá változik, amit magunk körül látunk. Segít, hogy nap mint nap feltöltsük magunkat lelki energiával és tetterővel. Erre ma különösen nagy szükségünk van. Optimizmus és tenni akarás nélkül ugyanis a problémáinkban csak problémákat fogunk látni, és képtelenek leszünk ígéretes lehetőségekként kezelni őket. Pedig szinte minden sikernek ez a valódi titka. Aki minden nap szán rá időt, hogy eltűnődjék Napoleon Hill egy-egy gondolatán, az év végére bizonyosan más szemmel fog nézni a világra, de másként fog nézni önmagára is. Határozottabb lesz a szándékaiban, állhatatosabb a törekvéseiben és eredményesebb a tetteiben. “Egy biztos! Ha nem kezded el, nem fogod befejezni.”

Tartalom:
-Bevezetés
-Január A szilárd jellem alapjai
-Február Személyes kezdeményezés
-Március A nyerő beállítottság
-Április Célok kitűzése
-Május Cselekvés!
-Június Lehetőségek
-Július A csapatmunka ereje
-Augusztus Kudarc és vereség
-Szeptember Tegyük meg az extra mérföldet!
-Október Az elméd
-November Egészség és boldogság
-December Hit és remény

A „365 Nap Napoleon Hill Gondolataival” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik ennek a könyvnek a segítségére támaszkodnak abban, hogy naponta feltölthessék magukat energiával és tetterővel, hogy a tevékenységüket optimizmus és tenni akarás jellemezze, és minden nap időt szánjanak rá, hogy eltűnődjenek Napoleon Hill egy-egy gondolatán, annak teljesítésén.

Előszó: Napoleon Hill megelőzte korát. Noha már életében minden idők legsikeresebb motivációs szerzőjének tartották, még mindig vannak gondolatai, melyeket teljes mélységükben csak most kezdünk érteni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samuel A. Cypert, Michael Ritt – 365 nap Napoleon Hill gondolataival” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top