Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter – Adósság-kalauz

2.655 Ft

Adósság-kalauz
Adósság-kalauz

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter – Adósság-kalauz
Csinálj „jó adósságot” a „rossz adósságból”!

Egyre gyakrabban hallani a következőt: „Vedd elő a hitelkártyáidat, és vágd darabokra!” Ez jó tanács az anyagilag felelőtlen embereknek, de nem jó azoknak, akik anyagilag függetlenek akarnak lenni. Az, hogy szétvagdossuk a hitelkártyánkat, önmagában még nem tesz gazdaggá.

A pénzügyi képzés tesz azzá… Amit sajnos nem kapunk meg az iskolában. A pénzügyileg művelt emberek tudják, miként használják a jó adósságot arra, hogy meggazdagodjanak sokkal gyorsabban, mint azok, akik csak gyűjtik a pénzt, és nincsenek adósságaik. Több pénzügyi ismeretre van szükségünk.

Meg kell tanulnunk, miként dolgoztassuk pénzünket a magunk javára, hogy ne kelljen egész életünkben pénzért dolgoznunk. Ehhez kell a pénzügyi műveltség az olyan végletekig leegyszerűsített pénzügyi tanácsok helyett, mint hogy „vágd darabokra a hitelkártyádat, és spórolj többet”.

Ha kész vagy fejleszteni pénzügyi műveltségedet, és örülni akarsz a hitelfelvétel nyújtotta előnyöknek, ez a könyv neked szól. Több pénzügyi ismeretre van szükségünk. Meg kell tanulnunk, miként dolgoztassuk pénzünket a magunk javára, hogy ne kelljen egész életünkben pénzért dolgoznunk – olvashatjuk az ajánló sorokban. „Gazdag papa” pénzügyi tanácsai alapján felszámolhatjuk nyomasztó adósságterheinket, ha a jövőben csak „jó” adósságot vállalunk, reménykedhetünk, hogy belátható időn belül meggazdagszunk.

A szerzőpáros tanácsai a hitelfelvétellel járó, több lépésben kivitelezhető előnyökkel biztatják az újabb pénzügyi ismeretekre és gazdagságra vágyó olvasókat. Úgy érzed pénzügyileg csődöt mondtál? Vagy esetleg túl nagy a kitettséged a hiteleid miatt? Itt az idő, hogy megtanuld kezelni a hiteleidet és megértsd miként működik a pénz világa! Mi a különbség a jó hitel és rossz hitel között? Változtatni biztosan szükséges, ez a kis könyv minden bizonnyal segíteni fog ebben!

Tartalom:
Bevezető
1. A garasoskodás ára
2. A hibák ára
3. A tanulás ára
4. A hitelkártyák szétvagdosásának ára
5. Mennyi adósságunk van valójában?
6. A változtatás ára
Befejezésül: Pénzügyi bizonyítványunk javításának ára
Függelék

A szerzők
Vélemények a Gazdag Papáról
Tanárok és diákok véleménye a CASHFLOW játékról
A szerzőről: Robert Kiyosaki világszerte emberek tízmillióira volt hatással, és segített megváltoztatni a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódjukat. Robert a hagyományos pénzügyi közfelfogással gyakran gyökeresen szemben álló tanításairól, egyenes beszédről, olykor kihívó tiszteletlenségéről, valamint gondolatainak merészségéről vált közismertté.

Úgy tekintenek rá az egész világon, mint a pénzügyi képzés elkötelezett, szenvedélyes szószólójára. Leginkább a Gazdag Papa márkanév alatt kiadott Gazdag papa, szegény papa sorozatban megjelent motivációs könyveiről, és egyéb kiadványokról ismert. Eddig 15 könyvet írt, amelyek összesen több mint 26 millió példányban keltek el. Bár a kezdetektől saját maga adta ki műveit, az utánnyomásokat már a Warner Books a Hachette Book Group USA egyik divíziója jelentette meg.

Napjainkban a könyvek a Rich Dad Press kiadásában jelennek meg. Egy időben három műve: a Gazdag papa, szegény papa, a Cashflow négyszög és a Gazdag papa befektetési tanácsai is a The Wall Street Journal, USA Today és a New York Times bestseller listáin az első 10 között szerepelt. A 2001-ben megjelent, Gazdag gyerek, okos gyerek azzal a szándékkal készült, hogy a szülők megismertessék gyermekeikkel a pénzügyi alapfogalmakat. Létrehozott ezenkívül három Cashflow asztali, és számítógépes játékot és sok „Gazdag Papa” hanganyagot is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter – Adósság-kalauz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top