Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa – Ki vette el a pénzem?

2.655 Ft

Gazdag papa - Ki vette el a pénzem?
Gazdag papa – Ki vette el a pénzem?
„Gazdag apám azt mondta: Minél gyorsabban mozog a pénzed, annál magasabb megtérülést tudsz elérni, és annál kisebb a kockázat. A hagyományos pénzügyi tanács szerint takarékoskodni kell, és hosszú távra befektetni, azaz le kell parkolni a pénzünket. Gazdag apám azonban más tanácsot adott. Õ azt ajánlotta, növeljük a pénzünk gyorsaságát ne parkoljuk le. 2000 és 2003 között több millió befektető vesztett körülbelül 7-9 trillió dollárt.
Miért? Sokuk leparkolta a pénzét pénzügyi tanácsadója bankszámláján, követve a bölcsnek hitt pénzügyi tanácsot. Mindnyájan tudjuk, hogy a kereslet egyszer felmegy, másszor le. Mielőtt bekövetkezik a következő tőzsdekrach, és újra elviszi a pénzünket, találjuk meg a módját, hogy mozgásban tartsuk, ne hagyjuk parlagon heverni valakinek a számláján.”
Robert T. Kiyosaki
A Gazdag papa, szegény papaés a Gazdag papa sorozat szerzője
„Most, amikor a munkahelyi biztonság szinte nem létező fogalom, pénzügyeink irányítása fontosabb, mint valaha. Ha több szeretnél lenni átlagos befektetőnél, ebből a könyvből megtudhatod, hogyan érheted el, hogy pénzed többet és gyorsabban dolgozzék neked.”
Sharon L. LechterSzerző: Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa – Ki vette el a pénzem?” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top