Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa – A gazdagok összeesküvése

2.691 Ft

Gazdag papa - A gazdagok összeesküvése
Gazdag papa – A gazdagok összeesküvése

A PÉNZ 8 ÚJ SZABÁLYÁBAN Robert Kiyosaki megosztja olvasóival a globális gazdaságról vallott nézeteit; egyszersmind felfedi, miért érzik egyre többen veszélyben magukat ezekben a zűrzavaros időkben. Megoldásokat kínál pénzügyi problémáinkra; elmagyarázza, hogy mi okozta napjaink gazdaságának kaotikus állapotát, mint ahogy azt is, miként lehetne enyhíteni a bajokon.

A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE: A pénz 8 új szabálya rámutat, hogy ami sokak számára a lehető legrosszabb időszaknak tűnik, valójában kiváló lehetőséget teremt arra, hogy befektessünk pénzügyi műveltségünkbe.

A KÖTET ROBERT KIYOSAKI ELSŐ INTERAKTÍV KÖNYVE ALAPJÁN KÉSZÜLT

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa minden idők legsikeresebb személyes pénzügyi tanácsadó könyve szerzője ebben a könyvében egy egészen új, innovatív megközelítést alkalmaz. A könyv kézirat formában, fejezetről fejezetre, már korábban megjelent az Interneten. Az olvasók mindazok, akik saját életükre a gyakorlatban is alkalmazták Gazdag Papa tanításait, és azok is, akik nehézségekkel néznek szembe napjaink nyugtalanító gazdasági időszakában részt vehettek az írás folyamatában, visszajelzést adva a szerzőnek.

Robert Kiyosaki pénzügyi műveltségre intő szavait emberek milliói olvasták világszerte.

A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE az első olyan, valóban interaktív vállalkozás, amely során emberek milliói bárhol a világon kifejthették gondolataikat, és visszajelzést adhattak Robertnek az Interneten keresztül, miközben fejezetről fejezetre haladt a könyv megírásával.Szerző:

Robert T. Kiyosaki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa – A gazdagok összeesküvése” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top