Robert T. Kiyosaki – A 21. század üzlete

2.655 Ft

A 21. század üzlete
A 21. század üzlete

Robert T.Kiyosaki – A 21.század üzlete

Felháborít a céges világ nagyfokú korrupciója? Haragszol a Wall Streetre és a nagy bankokra? Zokon veszed, hogy a kormány túl sok rosszat tesz, és csak nagyon kevés helyes dolgot?
Netán önmagadra haragszol, hogy már korábban nem vontad ellenőrzésed alá a pénzügyeidet?

Az élet bizony kemény. A kérdés csak az, hogy mihez kezdesz vele.

Pénzügyi jövőd biztonságát egyáltalán nem szolgálja, ha panaszkodsz a gazdaságra, vagy ha mindenért másokat hibáztatsz. Ha gazdagságra vágysz, neked kell azt megteremtened magadnak. Kézbe kell venned a saját jövődet azzal, hogy ellenőrzésed alá vonod a bevételeidet még ma!

Saját üzletre van szükséged!

Lehet, hogy a többség gazdaságilag nehéz időket él át, sok vállalkozó számára azonban gazdasági lehetőségekben bővelkedő korszakot jelent. Nem csak hogy most van itt az ideje, hogy saját üzleted legyen, hanem egyenesen azt állítom, hogy soha nem volt jobb időszak erre, mint éppen most!

ROBERT T. KIYOSAKI világszerte emberek tízmillióit állította kihívás elé, és megváltoztatta gondolkodásukat a pénzről. A hagyományos bölcsességnek gyakran ellentmondó jövőképével Robert egyenes beszédéről, a tekintélytisztelet hiányáról és bátorságáról vált közismertté.

Világszerte a pénzügyi képzés szenvedélyes szószólójának tekintik.

Szerző: Robert T. Kiyosaki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Robert T. Kiyosaki – A 21. század üzlete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top