Robert T. Kiyosaki – 8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak

2.655 Ft

8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak
8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak

Robert T. Kiyosaki – 8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak

A harctéri vezetés szabályai nagyszerű vállalkozóvá tesznek, ez a könyv elmondja hogyan és miért!
A legtöbb vállalkozó azért megy csődbe, mert nem kapta meg azt az üzleti alapkiképzést, azokat az erősségeket, amelyek felvértezik őt ahhoz, hogy megbirkózzon a vállalkozói lét viszontagságaival. Ha a vállalkozásod gyengélkedik, az alkalmazottaid megtehetik, hogy továbbállnak, és keresnek maguknak egy másik állást. A Te munkád viszont éppen az ilyen helyzetben lesz gigászi. Olyan helyzetbe kerülsz, mint ha valakire egy bombázás során ráomlana egy épület, és ki kellene ásnia magát a romok közül. A kár, a pusztítás, a kötelezettségek évekre maguk alá temethetnek. Hogyan előzheted ezt meg, sőt, hogyan fordíthatod a gyengülő tendenciát pont az ellenkezőjére?

Íme a válasz 8 tanulságos leckében:

  • Küldetés és csapat
  • Tisztelet Gyorsaság
  • A vezetők, mint tanítók
  • Fegyelem
  • Tekintély
  • A kapcsolatok ereje
  • Értékesítés

Máshogy nem férhetsz hozzá egy ilyen profi vállalkozói alapkiképzéshez, ahol a tanárod nem csak a harctéren, hanem a vállalkozói életben is a legjobbak között szerepel! Tanuld meg tőle azt a 8 harctéri leckét, ami a vállalkozásodat sikeressé teszi, Téged pedig impozáns vállalkozóvá emel!

Tartalom:
Előszó
Külön köszönet
Bevezetés: Élethosszig tartó képzés
I. rész: Szólít a kötelesség
A döntő küldetés
Hogyan lehetsz vállalkozó?
II. rész: 8 lecke a vezetésről
1. lecke – A vezetők példát mutatnak
2. lecke – Magányos farkas vagy vezető?
3. lecke – A fegyelem jobb életminőséget teremt
4. lecke – A tisztelet ereje
5. lecke – Kell a sebesség
6. lecke – Egységben az erő, megosztásban az uralkodás
7. lecke – A vezetők tanítók
8. lecke – A vezető munkája teljes egészében az értékesítés

A szerzőről:
Robert Kiyosaki világszerte emberek tízmillióira volt hatással, és segített megváltoztatni a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódjukat. Robert a hagyományos pénzügyi közfelfogással gyakran gyökeresen szemben álló tanításairól, egyenes beszédről, olykor kihívó tiszteletlenségéről, valamint gondolatainak merészségéről vált közismertté. Úgy tekintenek rá az egész világon, mint a pénzügyi képzés elkötelezett, szenvedélyes szószólójára. Leginkább a Gazdag Papa márkanév alatt kiadott Gazdag papa, szegény papa sorozatban megjelent motivációs könyveiről, és egyéb kiadványokról ismert. Eddig 15 könyvet írt, amelyek összesen több mint 26 millió példányban keltek el. Bár a kezdetektől saját maga adta ki műveit, az utánnyomásokat már a Warner Books a Hachette Book Group USA egyik divíziója jelentette meg. Napjainkban a könyvek a Rich Dad Press kiadásában jelennek meg. Egy időben három műve: a Gazdag papa, szegény papa, a Cashflow négyszög és a Gazdag papa befektetési tanácsai is a The Wall Street Journal, USA Today és a New York Times a 10 legjobban eladott könyv között szerepelt. A 2001-ben megjelent, a Gazdag gyerek, okos gyerek azzal a szándékkal készült, hogy a szülők megismertessék gyermekeikkel a pénzügyi alapfogalmakat. 

Létrehozott ezenkívül három Cashflow asztali, és számítógépes játékot és sok „Gazdag Papa” hanganyagot is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Robert T. Kiyosaki – 8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top