Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos – Felvilágosult út a gazdagsághoz

3.591 Ft

Az egyperces milliomos - Felvilágosult út a gazdagsághoz
Az egyperces milliomos – Felvilágosult út a gazdagsághoz

Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos
Felvilágosult út a gazdagsághoz

Robert G. Allen Mark Victor Hansen – Az egyperces milliomos Felvilágosult út a gazdagsághoz
Arra biztatunk, hogy járd végig a tanulás végtelen lehetőségeit, szerezz és ossz meg több pénzt, mint amennyiről valaha is álmodtál.

A könyv első kiadását több ezren olvasták el, és még többeket tett gazdaggá. Dokumentálni tudjuk, hogy a könyvünk és az országszerte tartott oktatásaink által ihletett diákjaink több mint egymilliárd dollárnyi jövedelemre tettek szert. Hozzád hasonlóan ők is ezzel a könyvvel és egy meghatározott pénzügyi céllal kezdték. Elolvasták ezt a könyvet, és elhatározták, hogy átültetik a gyakorlatba ezeket a pénzcsináló ötleteket és ajánlásokat. Reméljük, hogy te is így teszel!

„Ez a könyv méltó folytatása és szuperül kiegészíti a Gondolkodj és gazdagodj bestseller könyvet és a Milliomos Észjárás Rendszert. Az 1 millió dolláros üzleti ötletek valóban itt keringenek körülöttünk, csak még nem kerültünk velük harmonikus rezgésbe, azaz nem álltunk rá a hullámhosszukra, illetve még az elménket nem élesítettük rájuk… A könyv ezen harmónia megteremtésében nyújt segítséget!”

Biztonság vagy szabadság a Te utad? Vágysz a gazdagságra? Gyakorlati példákra van szükséged? Dönts a szabadság mellett, és Michelle története segíteni fog abban, hogy haladj az ösvényen!
„Az egyik alapelvem: valamit vagy csináljunk rendesen, vagy sehogy! Ha készen állsz, hogy megváltoztasd az életed, és égsz a vágytól, hogy adj a világnak, hajrá! Ez a könyv Neked is segíteni fog abban, hogy felvilágosult milliomossá válj!”
Ne olvasd el, nem neked való!Ne olvasd el, nem neked való!
Ne olvasd el, nem neked való!

Ha ennek ellenére mégis elolvasod, akkor az egyik kitartás teszten már túl is jutottál. Csak a jobb agyféltekés történetet olvastam, de már alig várom, hogy kézbe kapjam a másik felét. Rengeteg apró milliomos szokást, tulajdonságot, attitűdöt mutat be a könyv a való életben alkalmazva, a lebontandó paradigmákról nem is beszélve. Minden mondatát rágd meg, gondolkodj el rajta -legalább egy percre-, még ha szappanoperának tűnik is első olvasásra. Egynél többször el ne olvasd, mondom, egynél többször el ne olvasd…”

Hogyan áll össze az Egyperces milliomos rendszer? Az Egyperces milliomos rendszer abban különbözik a hagyományos oktatási anyagoktól, hogy figyelembe veszi azt, hogy mi, emberek különféleképpen tanulunk.
Alapvetően „művészek”, vagy „mérnökök” vagyunk.
A művészek a jobb agyféltekéjüket használva ”vizuálisan” tanulnak.
A mérnökök a bal agyféltekéjükre támaszkodva „logikusan” tanulnak.

A két tanulási stílus alkalmazásával a két szerző erőteljesebben tudja bemutatni a mondanivalóját. Nem egyszerűen „informálni”, azaz tájékoztatni, hanem „transzformálni”, azaz átalakítani akarnak téged.
Az Egyesült Államokban megjelent eredeti verzióban a könyv bal oldali lapjain elméleti tanítás szerepel, amelynek a célja, hogy alkalmazható tanácsokat adjon ahhoz, hogyan válhatsz milliomossá, a jobb oldalon pedig egy egyedülálló anya, Michelle Ericksen elképzelt története kerül elmesélésre.

A magyar kiadó két okból kifolyólag azonban a két könyv külön-külön történő kiadása mellett döntött: Egyfelől szeretnénk neked a tanulási folyamatban segítséget nyújtani. A könyvet az eredeti formájában is praktikusan lehetne külön olvasni a történet mondanivalójának maradéktalan adoptálása, vagy éppen az elméleti tanítás megfelelő elsajátításának céljából. Azzal, hogy fizikailag is különválasztjuk a két könyvet, könnyebbé válik a számodra szükséges formában történő elolvasása, hiszen egyszerűbb úgy tanulni, hogy egyszerre egy dologra figyelünk.

A másik nagyon gyakorlatias indok, hogy a kezedben tartott könyv tehát a jobb agyféltekés könyv egy -Az Adakozóhoz hasonló- üzleti mese. Az Adakozó megjelenését követően a vállalkozók körében igen divatossá vált ajándékba adni egy-egy példányt az üzlettársaknak. Ennek a lehetőségnek a megteremtését könnyíti ez a döntés, hiszen amennyiben megtetszene és szeretnél belőle ajándékozni partnereidnek, akkor ezt a „mérnököknek szóló” könyvrész nélkül is megteheted.

A Milliomos perceknek nevezett modulok egy-két oldalba sűrített, egyedülálló leckéket tartalmaznak, amelyek együttesen adják ki a gyors, felvilágosult milliomossá válás kézikönyvét.   Jó tanulást!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos – Felvilágosult út a gazdagsághoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top