Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos – Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez

3.591 Ft

Az egyperces milliomos - Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez
Az egyperces milliomos – Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez

Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos
Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez

Képzeld el az alábbi helyzetet: felhívott egy régen elfelejtett rokonod hagyatékának a gondozója. Egymillió dollárnyi készpénzt örököltél! Csak rád vár egy svájci bank széfjében. Egyetlen gond van vele. A széf kulcsa egy ezüstdobozban van, amelyet az alaszkai Mount McKinley hegy csúcsán rejtettel el Észak-Amerika legmagasabb hegyén, 6194 méter magasságban. Az utasítás egyértelmű. Neked személyesen kell megmásznod a hegyet (nem repülhetsz oda helikopterrel!), neked kell elhoznod onnan a kulcsot. Amennyiben a feladatot 12 hónapon belül teljesíted, tiéd a pénz. Ha nem, örökre elveszíted. Megcsinálnád? Képes lennél rá?

A Mount McKinley megmászása nem lehetetlen küldetés. Több ezren feljutottak már a csúcsra. De akkor is komoly tervezést, felkészülést és edzést igényel. Felvilágosult milliomossá válni messze nem olyan nehéz vagy veszélyes. De van néhány hasonlóság. Szükséged lesz mentorokra, akik vezetnek az úton. Ezek lennénk mi. Tapasztalt hegymászóként mi vezetünk fel a csúcsra. Követned kell az edzési tervet, elég fegyelmezettnek kell mutatkoznod ahhoz, hogy végig is vidd. Hajlandó vagy megtenni az első lépést?
Ez a könyv méltó folytatása és szuperül kiegészíti a Gondolkodj és gazdagodj bestseller könyvet és a Milliomos Észjárás Rendszert. Az 1 millió dolláros üzleti ötletek valóban itt keringenek körülöttünk, csak még nem kerültünk velük harmonikus rezgésbe, azaz nem álltunk rá a hullámhosszukra, illetve még az elménket nem élesítettük rájuk… A könyv ezen harmónia megteremtésében nyújt segítséget!
Neked milyen ok kell ahhoz, hogy X nap alatt Y millió Ft-ot keress úgy, hogy közben észre sem veszed az eléd gördülő folyamatosan kifogásokat és akadályokat? A könyv által a két ismeretlent könnyen sikerült beazonosítani és értékeit nagymértékben javítani!
Egy újabb remek olvasmány és egyben szuper tankönyv. Legyél akár alkalmazott, kezdő vállalkozó vagy egy működő cég vezetője, ez a könyv biztos, hogy támogatni fogja akár a személyes, akár a vállalkozásod fejlődését. Olyan konkrét eszközöket, sikeresen tesztelt gyakorlati megoldásokat tartalmaz, amelyeket mindenképp érdemes alkalmaznod!

Olvasd és csináld, légy milliomos!

Tartalom:
Az egyperces milliomos
Hatástöbbszörözés
Mentorok
Csapatok
Hálózatok
Végtelen Hálózatok
Készségek és eszközök
Rendszerek
Ingatlankereskedelem
Üzleti vállalkozások
Utószó
Egy utolsó szó
Köszönetnyilvánítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mark Victor Hansen, Robert G. Allen – Az egyperces milliomos – Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top