Richard M. DeVos – 10 kulcsmondat pozitív embereknek

1.665 Ft

10 kulcsmondat pozitív embereknek
10 kulcsmondat pozitív embereknek

Rich DeVos – 10 kulcsmondat pozitív embereknek

Néhány kedves szó kimondása képes mélységes pozitív változásokat hozni az életünkbe. Rich DeVos, a sikeres üzletember, emberbarát és motivációs előadó megtanulta, milyen hatalmas érték a pozitív hozzáállás megőrzése és mások bátorítása.

Most mindazzal a tudással és bölcsességgel felvértezve, melyre a saját tapasztalataiból és a befolyásos emberekkel kötött ismeretségeiből szert tett, DeVos kezedbe adja az általa felfedezett kulcsot, amellyel felszabadíthatod e tíz hétköznapi, mégis sorsfordító mondatban rejlő hatalmas lehetőségeket. Pusztán azzal, hogy e kifejezéseket beleszövöd a mindennapi beszélgetéseidbe, elősegítheted kapcsolataid építését, teljesítményre ösztönözhetsz, önbizalmat önthetsz másokba, és megváltoztathatod a környezeted hozzáállását mind a munkahelyi, mind a családi életedben. Döntésed, miszerint pozitív hozzáállást tanúsítasz mindennapjaidban, képessé tesz az életed, a közösséged, sőt, akár az egész világ megváltoztatására is. Láss hozzá még ma egyetlen rövidke mondattal: Képes vagy rá!

„Az egyszerű kifejezések a legsokatmondóbbak. Rich DeVos megmutatja, hogyan tolmácsolhat néhány jól megválasztott pozitív szó hathatós üzeneteket, amelyeket mindnyájunknak muszáj hallanunk és kimondanunk.” Harvey Mackay A cápák közt sértetlen szerzője

Tartalom:
Előszó
Köszönetnyilvánítás
Bevezetés: A pozitív hozzáállás művészete
„Tévedtem.”
” Sajnálom.”
„Képes vagy rá!”
„Hiszek benne.”
„Büszke vagyok rád.”
„Köszönöm.”
„Szükségem van rád!”
„Bízom benned.”
„Tisztellek.”
„Szeretlek.”

A szerzőről: Rich DeVos az Amway társalapítója és az NBA-s Orlando Magic elnöke. Életem egy másik örök kísérője a pozitív hozzáállás és a másoknak nyújtott megerősítés volt. A gondolat, hogy egyszerű kifejezések használatával megőrizhettem pozitív hozzáállásomat, és ehhez másokat is hozzásegíthetek, egy nagyon kedves barátom, Billy Zeoli révén kristályosodott ki bennem.

„A kifejezésekben rejlő erőnek nagyon is tudatában voltam, ám Billy különlegesen világos és dinamikus stílusban tálalta őket. Úgy döntöttem, hogy a puszta véletlenszerű alkalmazás helyett tervszerűen fogom használni a mondatokat.”

„E könyv célja az, hogy neked is segítsen szem előtt tartani és a szókincsed szerves részévé tenni e pozitív kifejezéseket, s ezáltal az „élet gazdagítójává” válni vagyis olyan emberré, aki mindennapjaiban bátorítást nyújt másoknak.””A néhai dr. D. James Kennedy, a floridai Fort Lauderdale Coral Ridge presbiteriánus egyházközségében, azt szokta mondogatni nekem: „Maga a legpozitívabb ember, akit valaha ismertem.” Én hálás voltam a szavaiért, hiszen épp ezt igyekeztem elérni. Ő pedig teljesen tisztában volt azzal, hogy tisztelem, bátorítást nyújtok neki, hogy továbbra is minden tőle telhetőt megtegyen, és elismerem az általa végzett remek munkát. Mármost ebben igazán nincs semmi ördöngösség. Olyan dolog ez, amire mindnyájan képesek vagyunk, ha elhatározzuk, hogy pozitív emberekké válunk. Attól kezdve, hogy az első beszédemet megtartottam, el voltam tökélve, hogy inkább a társadalmunk és a világunk csodálatos dolgairól beszélek majd, semhogy mindenben csak a rosszat keressem. Gazdagabbá akartam tenni a hallgatóságaim tagjainak életét -és rajtuk keresztül másokét is. Felhasználtam tehát a kifejezéseket, melyeket Billy nyomatékosan a figyelmembe ajánlott, és kibővítettem őket néhánnyal a saját kútfőmből, ahogyan reményeim szerint te is tenni fogod. Őszintén remélem, hogy e mondatok segítenek majd neked pozitív emberré válni, aki cserébe megint másoknak nyújt segítséget életszemléletük javításához. S ha mindnyájan így tesztünk, akkor szívből hiszem, hogy valódi kedvező változást tudunk előidézni az otthonainkban, a közösségeinkben és a világban.

„Köszönöm neked, hogy kézbe vetted ezt a kötetet. Ösztönzőleg hat rám érdeklődésed az iránt, hogy pozitív emberré válj. Sajátítsd el e kifejezéseket, és használd őket nap mint nap azokkal a személyekkel kapcsolatban, akik a legtöbbet jelentik a számoda! Egyiket-másikat talán nem lesz könnyű kimondanod, de csak gyakorold őket, és az eredmények felülmúlják minden várakozásodat! Őszintén hiszem, hogy mindnyájunkban benne rejlik az erő, mellyel hozzájárulhatunk egy pozitívabb társadalom és világ felépítéséhez. Fogadd szívből jövő jókívánságaimat, miközben ennek megvalósításán munkálkodsz!”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Richard M. DeVos – 10 kulcsmondat pozitív embereknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top