Pongor-Juhász Attila – Az álommegvalósító vállalkozó

1.791 Ft

Az álommegvalósító vállalkozó
Az álommegvalósító vállalkozó

Pongor Juhász Attila – Az álommegvalósító vállalkozó
avagy hogyan győzd le a meggazdagodásod útjában álló szokásaidat?

Mosolygós napot kívánok, Pongor Juhász Attila vagyok! Meglepi meglepetésképpen összeállítottam neked egy kedvcsináló kis könyvet, amely a célkitűzés elméleti alapjairól szól. Abban segítek, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged abban, hogy meg tudj gazdagodni. Remélem tetszeni fog. Még nem vagy gazdag? Tudd meg, hogy lehetsz képes feltérképezni a meggazdagodásodat akadályozó szokásokat, hogyan tudod megváltoztatni paradigmáidat!

A könyv, ami megtanít egy új gondolkodásmódot, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged a meggazdagodásban. A gondolkodásmód, amitől képes valaki kiemelkedni a tömegből, és önerejéből milliomossá, vagy milliárdossá válni! Csak olyat tanítok neked, amit már én is megéltem. Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan engedheted ki a fékjeidet! Felteszem a kínos, de szükséges kérdéseket, hogy tereljelek az utadon. Hiszen Te is tudod, hogy még a legjobb barátod is ritkán tenné meg ezt!

Motiváló, valós történetek, amik garantáltan segítenek a „megvalósítom és végigcsinálom” lelkiállapotba hozni! Mit érhet el a céged, ha megvalósítod, amit a könyvben találsz? Beindul.
A kezdők első lépése a legnehezebb. Főleg, ha valami stagnál. Áttöröd a kezdők plafonját, és ezzel céged is stabilabb lesz. Növekedik.

Ahogy változik a gondolkodásod, és elérsz nagyobb célokat, ez ki fog hatni a vállalkozásodra is. Érezhető módon. Bevonz. Az emberek akiket kiszolgálsz, az ügyfeleid, a barátaid, mindenki érezni fogja azt az új szenvedélyt, ami hajt. Követni fognak. Formálódik. Ami eddig jónak, vagy szokásosnak tűnt, az megváltozik. Új irányokat veszel, és új szintre emeled magad, s ezzel a bizniszed is.

Ne tötymörögj annyit, kezdj el végre élni és megvalósítani! Amikor a kezedben tartod majd ezt a könyvet, és belelapozol, rá fogsz jönni, hogy mekkora erő, és potenciál lakozik benned! Tarts velem erre a csodálatos utazásra…

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pongor-Juhász Attila – Az álommegvalósító vállalkozó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top