Pekárdi Olivér – A szívélyes vendégszeretet ereje

2.990 Ft

A szívélyes vendégszeretet ereje
A szívélyes vendégszeretet ereje

Pekárdi Olivér – A szívélyes vendégszeretet ereje
avagy profitmaximalizálási tippek nem csak vendéglátó vállalkozóknak

Így érd el, hogy a vendégeid őszinte mosollyal ajánljanak Téged, lelkesen meséljenek a vállalkozásodról, és hogy életre szóló visszatérő vendégeket fejlessz… Profitálj az eredményeidből mind anyagilag, mind érzelmileg!
Az első könyv Magyarországon a szívélyes vendégszeretetről.

Tudomásom szerint ma, Magyarországon nincs még egy olyan könyv, ami a szívélyes vendégszeretetet, mint mentalitást próbálná strukturált formába foglalni. Miért fontos ez a szemléletmód? Rávilágítok a szemléletmód hiányából származó károkra, és bemutatom milyen érzelmi és anyagi haszonnal jár annak alkalmazása.

Azonnal alkalmazható gyakorlati tippek, ötletek. A szemléletmódot a szakmai tapasztalatomból vett sok gyakorlati példával fűszerezem, amelyekkel maximalizálhatod a profitodat és növelheted az életre szóló visszatérő vendégek számát. 9 témakör, 9 elemből összeállított strukturált tudás, amelyek megteremtik a szívélyes vendégszeretet szemléletmód alapját.

A vendégek kb. 70%-át azért veszítjük el, mert felületes, személytelen a kiszolgálás, valamint a tanácsadás. Sok helyen találkozunk „műmosollyal”, a felületes, személytelen vendégkezelési móddal. Eredmény: nem csak profitot hagyunk az asztalon, hanem kárt is okozunk a vállalkozásban. A tukmálás pedig, mint értékesítési politika már messziről bűzlik. Vagy szívélyes vendégszeretet A vendégorientált hozzáállásnak köszönhetően a vendégeid úgy járnak hozzád, mintha haza járnának. A vendégszeretet ereje, íze, illata érezhetően átjárja az egész vállalkozásodat. Eredmény: rekord bevétel, vastag profit, épülő vendégkör.

A vendégelégedettség lelke a precíz, pontos kiszolgálás és a Te személyiségeddel összehangolt mély szívélyesség. A kettő együtt éri el a kívánt hatást. Részletek a könyvben.
Kiszolgálás, szívélyes vendégszeretet, pontosan megkomponált folyamatok, precízen összehangolt csapatmunka, a standard minőség mindig szem előtt tartva. És na ez lesz az igazi nagy durranás ebben a könyvben! Amikor a szív kommunikál a szívvel ez az a különbség, ami különbbé tesz.

Mit ad majd neked ez a könyv?
„kvantumugrás” a vendégelégedettségben.
Megnő a visszatérő vendégek, az új vendégek, valamint a hosszú távú vendégkapcsolatok száma.
Terméked/szolgáltatásod egy igazi élmény. Az elégedett vendégeid örömmel, lelkesen, büszkén fognak ajánlani Téged és a vállalkozásodat.
Bevételnövekedés, a vendéglátás pont az a terület, ahol az új technikák, ötletek eredményeit szinte azonnal a bőrödön érezheted. Az első vevővé konvertálási arány javul. A vendégeid érezni fogják a nagyobb törődést, odafigyelést, és rögtön azon fognak gondolkodni, hogy mikor jönnek legközelebb vissza hozzád.

Nincs többé munkaerőhiány. A motivált, szakképzett munkavállalók nálad akarnak dolgozni. Az emberek részese akarnak lenni a sikerednek és tőled akarnak tanulni. Céged egyik legfontosabb része fog erősödni, a mögötted álló csapat. nagyobb stabilitás, kiszámíthatóság.

A vendégszám növekedés, a bevételnövekedés, a nagyobb kosárérték mind-mind megadja az alapot, hogy nyugodtabban aludjál.
Szakmai díjak, elismerések, kiemelkedő online értékelések.
A befektetésednek meg lesz a gyümölcse. Ültesd át a gyakorlatba a könyvben megfogalmazott gondolatokat és hidd el, meg lesz az eredménye.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pekárdi Olivér – A szívélyes vendégszeretet ereje” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top