Mikóczi Ferenc – A nagy átalakulás

4.491 Ft

A nagy átalakulás
A nagy átalakulás

Mikóczi Ferenc – A nagy átalakulás
Kulcs az érzelmi spirálhoz – Motivációs és önfejlesztő utazás egy életvonalon

El akarsz indulni, de nem tudod merre és hogyan? Megérett már a változásra? Keresed a helyes utat mert megrekedtél a mindennapok zűrzavarában? Úgy érzed, hogy szunnyad benned az ősi energiát adó oroszlán ereje?
Ez a könyv segít felébreszteni az alvó oroszlánt odabent a lelked rejtekében.

„Olyan átalakuláson viszlek keresztül, amelyen magam is átmentem. Mindent, amit a könyvemben leírtam azt a saját bőrömön tapasztaltam meg! Tudom milyen érzés a padlóra kerülni, de azt is tudom, milyen, amikor hihetetlen ősi energia tör fel belőlem. Ez az energia mindenkiben megtalálható: benned is! A nagy Átalakulás könyv felszítja a tüzet a lelkedben, és útmutatót ad a kezedbe a saját átalakulásodhoz.

Bizonyos vagyok benne, hogy ha csak néhány tanácsot fogadsz meg belőle, már pozitív változás indul el az életedben.

Mikóczi Ferenc vagyok, 43 éves vállalkozó. Csallóköz szívében, Dunaszerdahelyen élek a nejemmel és két csodálatos gyermekemmel. 2012-ben jutottam életem azon szakaszára, mikor teljesen a padlóra kerültem, amiért csakis kizárólag magamat okolhatom. Ekkor már nem első alkalommal buktam el és álltam fel. De ezt most más volt. Mert a lényeg nem az, hogy hányszor kerülsz a padlóra és hányszor állsz fel. Hanem, hogy mit tanultál belőle és milyen emberként térsz vissza a játékba. Mindig is a végletek embere voltam. Fiatalkoromban a vadság, a házasság után a munkamánia uralta az életem.

A könyvemben leírom, hogy nekem milyen módszerekkel, milyen úton sikerült az átalakulás. Sok esetben látom, hogy akik elindultak az önfejlesztés útján különböző okok miatt, de megrekednek. Én bemutatok egy új módszert, a saját nézőpontomból. A saját szavaimmal, bárki által érthetően adom át azt a tudást, amit az évek alatt megszereztem. Teljes őszinteséggel beszélek a múltamról, a sötét dolgaimról, mindezt azért, hogy lásd milyen fejlődésen mentem át 5 év alatt.

Elég „őrült” vagyok, hogy higgyem, neked is sikerülni fog a könyvem segítségével az átalakulás. Amikor elkezdtem írni ezt a könyvet, az egyik legfontosabb szempont volt, hogy érthető legyen az üzenet, amivel jobbá tudom tenni az életedet, és az átalakulásod elkezdődhet.

Hosszú évekbe telt, mire rájöttem arra, hogy a legfontosabb dolog az életünkben nem más, minthogy mennyire tudjuk szinten tartani a belső lelki harmóniánkat. Persze ez a legnehezebb. Ugyanakkor, ha valaki megérti az érzelmek összefüggéseit, hogy mi miből ered, mi mire van hatással, sokkal könnyebben boldogul az életben. Első lépésként fontos elfogadnunk, hogy életünk velejáró része a rossz és a jó is. Ez ugyan egyszerűen hangzik, mégsem az.

A nagy Átalakulás központi eleme maga az Érzelmi spirál. Egy olyan eszköz, mely segítséget nyújt számodra, hogy beazonosítsd az érzelmi állapotod. Ez a kiindulási pont. És megmutatom Neked, hogy milyen technikákkal tudod magad feljebb hozni. Mert az életben a legfontosabb, hogy minden pillanatban jól érezd magad.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mikóczi Ferenc – A nagy átalakulás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top