Mark Sanborn – A Fred faktor

2.205 Ft

A Fred faktor
A Fred faktor

Mark Sanborn – A Fred-faktor
Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a munkádba és a magánéletedbe.

Köznapiból rendkívüli Mark Sanborn üzleti klasszikusában azokat az egyszerű lépéseket világítja meg, melyeket kivétel nélkül mindnyájan megtehetünk annak érdekében, hogy saját köznapi életünket rendkívülivé varázsoljuk. A szerző feltárja azt a négy alapelvet, melyek segítségével friss energiával és kreativitással hathatod át munkahelyi és magánéletedet, és megmutatja: hogyan idézhetsz elő valódi változást nap mint nap, hogyan válhatsz sikeresebbé erős kapcsolatok kiépítése révén, hogyan vihetsz valódi értéket mások életébe egyetlen fillér nélkül, és hogyan újulhatsz meg szüntelenül.

Ha össze kellene állítanom azok listáját, akiknek előnyére szolgálna A Fred-faktor elolvasása, a következő személyeket venném fel rá:

  • Az alkalmazottaimat és üzletfeleimet – hiszen így megismerhetnék annak titkát, hogy miként szolgálhatják ki eredményesebben az ügyfeleiket.
  • Igazgatói pozíciót betöltő szakmabeli ismerőseimet – hiszen megtanulhatnák, miként ösztönözhetnek egy egész szervezetet arra, hogy a kiválóság csúcsai felé törekedjen.
  • Családtagjaimat – mivel felfedezhetnék annak előnyeit, ha az ember őszintén kimutatja szerettei iránt érzett megbecsülését.
  • A diploma előtt álló egyetemi hallgatókat – mivel rendkívül hasznos tanulságokat szűrhetnek le belőle egy sikeres karrier felépítéséhez, éspedig olyanokat, amelyeket az iskolában nem tanítanak.
  • Végezetül pedig szívesen adnám e könyvet minden olyan ismerősöm kezébe, akik szeretnék életük közönséges pillanatait rendkívüli élményekké alakítani.

Vélemények a könyvről:
„Hébe-hóba rábukkan az ember egy könyvre, amely olyan ösztönzően hat rá, hogy mire észbe kap, máris azoknak az ismerőseinek a listáját állítja össze gondolatban, akiknek muszáj ajándékoznia egy példányt a jeles műből. Velem is pontosan ez történt, miután elolvastam Mark Sanborntól A Fred-faktort.” Részlet John C. Mawell előszavából
„Melegen ajánlom, hogy olvasd el ezt a lebilincselő és mély felismerésekkel teli könyvet, és derítsd ki magad, miért érdemes Frednek lenni! Válj te magad is azzá! Tedd gazdagabbá az életedet azáltal, hogy megtanulod, hogyan gazdagíthatod mások életét, és miként teheted ügyfeleidet lelkes és tántoríthatatlan rajongóiddá!” Ken Blanchard A Vezetés magasabb szinten szerzője.

„A Fred-faktor nagy hatású és találó tanmese a sikerről, amely arra tanít, hogy mindig tegyük meg azt a bizonyos többlet-erőfeszítést, és teljesítsünk a várakozások felett. Az üzenet egyszerű, mégis forradalmi és sorsfordító!” Brian Tracy a Célok szerzője
Tartalom:
Előszó Köszönetnyilvánítás
1. rész: Kicsoda Fred?
Az első Fred
A Fred-elvek
Fred-pillanatképek
2. rész: Hogyan válj te magad is Freddé?
Mindenki képes pozitív változást előidézni
A siker a kapcsolatokra épül
Szüntelenül igyekezz értéket vinni mások életébe!
Újítsd meg önmagad rendszeresen!
3. rész: Hogyan segíthetsz másoknak Freddé fejlődni?
Fedezd fel a Fredeket!
Respektáld az érdemeket!
Emelt szinten oktasd az embereket!
Demonstráld az értékeket!
4. rész: Aki Fredet szereti, rossz ember nem lehet
Mi újság Freddel ma?
Fred szellemisége
Függelék: A Fred-képzés bizonyítványa

A szerzőről: Mark Sanborn nemzetközi sikerszerző, motivációs előadó, a Sanborn & Accociates Inc. vezetésfejlesztő ötletstúdió elnöke. Évente közel száz előadást tart a vezetéselmélet, a csapatépítés, a vevőszolgálat és a változásirányítás témájában. Mark családjával Denver közelében, Coloradóban él.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mark Sanborn – A Fred faktor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top