Lee Wallek – Maffia menedzser

2.655 Ft

Maffia menedzser
Maffia menedzser
Kategóriák: , Címkék: , ,

A Maffia menedzser messzemenően kerüli az elméleti fontoskodást. Gyakorlatban bevált vezetési módszereket ismertet, melyek az elmúlt évszázad során eredményesnek bizonyultak a Hallgatag Birodalom felépítésében és sikerében. Szó sincs azonban arról, hogy ezek bűnözői menedzsment-technikák lennének. Sokkal inkább az emberi természet mély megértését tükrözik. Azt a józan belátást, hogy világunk olyan, amilyen, és aki illúziókat táplál, az keserű csalódással fizet – és még többel.

A Maffia menedzser a vezetés és az önmenedzselés kemény műfajának akár bibliája is lehetne, ugyanakkor helyenként sajátos paródiája is. Tanácsai lényegre törők, elgondolkoztatóak, néha pedig egyenesen felháborítóak:
Mindig van elég, hogy legyen mit birtokolni, kipréselni, ellopni – feltéve, ha mindenben te vagy az első!
Ne aggódj a holnap miatt! Holnap nyerhetsz hatszáz milliót – vagy elüthet egy autó. Vagy nyerhetsz hatszáz milliót és elüt egy autó.
A legváratlanabb helyeken számíts ellenségre: az ágyad alatt, az ágyadban – és önmagadban.

A szerzőről: Lee Wallek ez elmúlt 29 évben egy Chicago környéki vállalkozás elnök-vezérigazgatója. Most, hogy elérkezett nyugdíjba vonulásának ideje, tömör stílusban közzéteszi tapasztalatait. Ez a Maffia menedzser megszületésének története.
A könyv mottója Al Capone rövid és lényegre törő tanácsa:
Jó szóval és egy stukkerral többre mész, mint csupán jó szóval… Ez van.

Szerző: Lee Wallek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lee Wallek – Maffia menedzser” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top