Kulcsár Tibor – A világon élni csak hősként érdemes

1.900 Ft

A világon élni csak hősként érdemes
A világon élni csak hősként érdemes

Elfogyott

Kulcsár Tibor – A világon élni csak hősként érdemes

A könyv a sikerről, a siker eléréséről, a siker megéléséről szól. Ez a könyv elmondja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres légy. Mit kell meglépned, hogy egyenesbe kerüljön az életed. Milyen gondolatokat kell elfogadnod, és mit kell kiirtanod az elmédből.

A recept biztos, 100 százalékos garanciát vállalok rá. Még egyszer leírom. Aki elolvassa e sorokat és betartja betűről betűre, az biztos, hogy sikeres lesz. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna: betartottam a lenti szabályokat és lám, még sem vagyok sikeres és gazdag!
Kezdjük rögtön a lényeggel. Mi a siker titka? A siker titka négy egyszerű szóból áll. Bárki, aki betartja garantáltan sikeres és gazdag lesz. A négy szó a következő: álom, vágy, hit, cél!

Álom:
Sokan álmodoznak, szinte minden ember szokott álmodozni. De óriási különbség van az álmodás és az álmodozás között! Neked álmodnod kell, és nem álmodozni. Az álmodás egy konkrét, és nem is könnyű feladat. Feküdj le egy nyugodt helyre, csukd be a szemed, és az elmédben a lehető legrészletesebben képzelj el mindent, amit meg akarsz álmodni. Álmodd meg pontosan, hogy mit szeretnél elérni. De nagyon pontosan, a legapróbb részletekig álmodd meg a célodat. Szerezz az álmodról fényképet vagy rajzot. Ha nincs ilyen, rajzold meg Te magad. Ha házat álmodsz, álmod meg a legapróbb részleteket, a csempe színét, a kandalló fényeit. Ha céget álmodsz, álmod meg a terméket vagy a szolgáltatás. Álmodd meg a prospektusokat, az ott dolgozó embereket. Álmodd meg a napi működést, hogy bejön egy vevő, és azt valamelyik embered kiszolgálja. Álmodd meg a vevő elégedett örömét.

Vágy:
Az álom szükséges, de nem elégséges feltétel a sikerhez vezető úton. A második lépés, hogy vágyj az álmod után. Ha nem vágysz rá igazán, akkor lesz az álomból álmodozás. Két dolgot kell tisztázni a vággyal kapcsolatban: Mennyire kell vágyni az álmod után? Akkor 100 százalékos a vágyad, ha bármit megteszel érte. Mit jelent az, hogy bármit? Bármit, amit Isten és az ember törvénye megenged! Ha nem etikus módon vágysz az álmod után, a sötét oldal el fog rabolni. És itt egy nagyon kényes kérdéshez értünk. Kik az álmod legnagyobb ellenségei? Meg fogsz lepődni, de a legközelebbi ismerőseid! Szüleid, feleséged, férjed, barátaid. Ők azok, akik visszahúznak a földre és nem engedik, hogy megvalósítsd az álmod! Gondold végig!

Célok:
Ha van igaz álmod, vágysz rá mindennél jobban hiszed, hogy sikerül, akkor kezdj el cselekedni! De nagyon fontos, hogyan cselekszel, mert sokan itt rontják el! Csak akkor lesz sikeres a cselekvésünk, ha a tetteinket célok vezérlik. Tűzz ki célokat az álmod eléréséig. Hívd ezeket mérföldköveknek. Sok mérföldkövet kell kitűzni és ezeket közel kell tenni egymáshoz, hogy könnyű legyen elérni egyiket a másik után. Ez nagyon fontos! Könnyű célokat kell kitűzni, és egyik mérföldkőtől látni kell a következő mérföldkövet. Az álomnak nagynak kell lennie, a céloknak, apróknak és könnyűeknek. A céljaid legyenek konkrétak és írd le őket. A célokat naponta kell ellenőrizni és számon kérni magadon! Nem telhet el úgy nap, hogy nem végezted el az aznapi célodat!

Összefoglaló Kulcsár Tibor Magyarország vezető ügyviteliszoftver-gyártó cége, a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és vezetője. Egyfős vállalkozásával egy újpesti albérletből a tőzsdére jutott. Szoftvereit ma már 50 000 cég használja Magyarországon és a környező országokban. Közel 100 főt foglalkoztat, és cége többször megnyerte a legjobb munkahelynek járó díjat. Több mint negyedszázadot felölelő üzleti, személyes és kommunikációs tapasztalatait foglalja össze könyvében.

Nem ígér könnyű meggazdagodást, de azt garantálja, hogy a szilárd elhatározással, töretlen bátorsággal, rendíthetetlen tisztességgel és kellő rugalmassággal felvértezett olvasót bevezeti a gazdagok elit klubjába. Saját élete a bizonyíték minderre, könyve ebben különbözik a siker-gazdagság-boldogulás témában kiadott önsegítő kiadványoktól.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kulcsár Tibor – A világon élni csak hősként érdemes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top