Keith Cameron Smith – 10 szokás, ami gazdaggá tesz

1.341 Ft

10 szokás, ami gazdaggá tesz
10 szokás, ami gazdaggá tesz

Keith Cameron Smith – 10 szokás, ami gazdaggá tesz

Ha készen állsz az utazásra a gazdagsághoz és a személyes beteljesüléshez íme a jegyed. Ebben a sorsfordító könyvecskében Keith Cameron Smith vállalkozó és motivációs előadó bemutatja, hogyan gondolkozhatsz milliomosként és arathatod le a milliomos-beállítottság gyümölcseit.

A középosztályból történő kiemelkedés 10 szokás útján valósul meg, többek között: A milliomosok hosszú távra terveznek. Alkosd meg az általad vágyott jövő képét, és összpontosíts rá! A milliomosok elgondolásokról beszélnek. Tégy fel minden nap néhány pozitív mi lenne, ha kezdetű kérdést, és teszteld le az elgondolásaidat sikeres embereken, akik őszinte véleményt mondanak róluk! A milliomosok profitért dolgoznak. Vállalj jól kiszámított kockázatokat, és tanuld meg kiaknázni a kedvező lehetőségeket!

Mindnyájunk közös vágya, hogy javítsunk a pénzügyi helyzetünkön. Ebben az ösztönző és gyakorlatias útikalauzban, mely a józan ész és a megszívlelendő tanácsok kútforrása, Smith a fapados kategóriából az első osztályig minősít fel téged pénzügyi tekintetben. Tehát kövesd ezeket az elveket, alakítsd át az életedet, és váltsd valóra az álmaidat!

Szerző: Keith Cameron Smith

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keith Cameron Smith – 10 szokás, ami gazdaggá tesz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top