Julie Ann Cairns – A Bőség Kódja

4.491 Ft

A Bőség Kódja
A Bőség Kódja

Julie Ann Cairns – A bőség kódja
avagy hogyan írd felül a 7 pénz mítoszt

A könyv a 7 pénzmítoszról szól, amelyek hiedelmek formájában vannak jelen a gondolkodásunkban. Részletesen tárgyalja ezeket fejezetekre bontva, elmagyarázza miért működnek, honnan erednek és hogyan tudjuk kitisztítani őket az életünkből. A mítoszok kitisztítása azért fontos, mert ezek gátolnak abban, hogy elérd a bőséget.

Az író nem a levegőbe beszél, pénzügyi elemzőként ő maga is megtapasztalta a saját hiedelmei korlátozását. Összefűzte egy könyvbe, hogy mindenki a világon elérhesse a kiegyensúlyozott pénzügyi hozzáállást az élethez.
„Ez az a tananyag, amelynek kötelezően helyet kellene kapnia a világ iskolarendszereinek tanterveiben.” dr. J. B. Glossinger ( a Morning Coach alapító vezérigazgatója)

Magyarországon a hiányközpontú gondolkodás van jelen. Azt tanítják, hogy mindenből kevés van, nincs elég pénz, nincs elég idő, én is így nőttem fel. Anyám mindig azt mondta, hogy most erre nincsen pénzünk, nem elég a fizetés, spórolni kell és mindig az akciósat és olcsót venni, még ha az nem is a legjobb minőség. A szemléletet át kell állítani a bőség gondolkozásra. Hiszen van mindenből bőven: a nap folyamatosan adja az energiát, pénz van (legfeljebb az elosztása hibás), étel van, hiszen a szupermarketek polcai tele vannak (megint csak rossz az elosztás). A lelki békéhez hozzá tartozik a bőség tudat. Nem egy örökké szenvedésre és szűkölködésre ítéltetett világban élünk, hanem egy csodás bőséges univerzumban. Illetve van választási lehetőségünk, hogy melyikben akarunk élni.

A bőség kódja című könyvnek köszönhetően megértettem, hogy ez az észjárás nem csak sajátosan magyar nyomorúság, hanem univerzális jelenség.

„Köszönöm neked, Julie Ann, hogy megírtad ezt a rendkívüli könyvet! Magyar barátaimnak nagy szüksége van a te bölcsességedre, hogy kitörhessenek a hiányközpontú gondolkodásból, és bőségben gazdag életet alakíthassanak ki maguknak.” Pongor-Juhász Attila, üzleti mentor, a Pongor Publishing Kiadó alapító-ügyvezetője

„Röpke 1 évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy mi az a paradigma. Azt meg, hogy ilyenem nekem is van, pláne nem! Hát még, hogy a pénzzel kapcsolatos…! Csak azt éreztem, hogy bár 2006 óta építem a vállalkozásom, amit imádok, pénzügyi téren mindig elakadok. Eljutok egy bizonyos szintig, de onnan nem megy tovább… Mintha egy láthatatlan üvegplafonba verném folyamatosan a fejem. Hiába van bennem erős küldetéstudat és izzó vágy, hiába van meg mögötte alapos szakmai tudás, valami mégis hiányzott eddig… Aztán elolvastam Julie könyvét – és egyszeriben minden világossá vált.

A könyvben szereplő 7 pénzmítosz közül többet is sikerült beazonosítanom a hitrendszeremben, csoda, hogy eddig nem úgy jöttek a pénzügyi eredmények, ahogy szerettem volna?! Most viszont egy kíméletlen, szisztematikus és éber „mítoszrombolás” kellős közepén vagyok amelynek hatására a változás már most érezhető nem csak bennem, de a bankszámlánkon is, hogy többé semmi ne állhasson a bőség útjába.
Te sem vagy maximálisan elégedett a pénzügyi eredményeiddel? Úgy érzed, többre vagy képes, és azt akarod, hogy ez az anyagi helyzeteden is meglátsszon? Ez a könyv elvezet Téged a megoldáshoz!” Simon Ágnes, alapító-tulajdonos, Ági Pilates stúdió

„Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik úgy gondolják, hogy mindenük megvan a sikerhez: vannak álmaik, céljaik, vágynak a bőségre, és még a megvalósításhoz szükséges tudással és kitartással is rendelkeznek. Azonban bármit is tesznek, folyton ugyanaz történik: elmarad az anyagi elismerés. Vajon miért, mi akadályozza meg az igazi jólét elérését? Erre ad választ a könyvben az írónő és megmutatja a siker utolsó, hiányzó láncszemét.” Jászberényi Ivett, ügyvezető, Optitax Számviteli Kft.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Julie Ann Cairns – A Bőség Kódja” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top