John Milton Fogg – A világ legnagyobb hálózatszervezője

1.485 Ft

A világ legnagyobb hálózatszervezője
A világ legnagyobb hálózatszervezője

John Milton Fogg – A világ legnagyobb hálózatszervezője

Felkészültél a Network Marketing sikerre?

Ez a ma már klasszikusnak számító bestseller milliókat tett sikeressé Amerika leggyorsabban fejlődő iparágában. A történet egy fiatalemberről szól, aki már majdnem kiszállt az üzletből, amikor rájön a Network Marketing titkára: itt a siker tényleg csak az emberen múlik. Ez a könyv már nagyon sokak életét megváltoztatta.

Vajon Rád is így hat majd?

„Eljön a nap, hogy John Milton Fogg nevét olyan nagyágyúkkal emlegetik majd együtt, mint Dale Carnegie, Norman Vincent Peale és Napoleon Hill. Ez az ember zseniális motivátor. A világ legnagyobb hálózatszervezője pedig a Network Marketing irodalom valódi klasszikusa.”
Richard Poe

„Az a legfontosabb, hogy az ember értse, miről is szól a Network Marketing. Ez egy életérzés. Nem az üzletmenet technikai ismertetéséről van szó. A világ legnagyobb hálózatszervezője fantasztikus könyv!”
Tom Schreiter, a Big Al könyvek szerzője

John Milton Fogg nemzetközi előadó és számos sikerkönyv szerzője. Emellett az Upline és a Network Marketing Lifestyles magazinok alapítója, szerkesztője és elnöke. Jelenleg a virginiai Charlottesville-ben él.

Szerző: John Milton Fogg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„John Milton Fogg – A világ legnagyobb hálózatszervezője” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top