Jim Stovall – A végső ajándék

2.205 Ft

A végső ajándék
A végső ajándék

Jim Stovall – A végső ajándék
12 felismerés

Amikor Jason Stevens hírét veszi bácsikája, Red Stevens halálának, a milliárdos többi rokonához hasonlóan, alig bír a kapzsiságával, hogy mielőbb rátehesse kezét a hatalmas vagyon neki jutó részére. Red örökösei valamennyien részesülnek a sok milliárd dolláros hagyatékból, ám amikor végül Jasonra kerül a sor, hogy megkapja a jussát, a fiatalembernek rá kell ébrednie, hogy bácsikája neki egészen más sorsot szánt.
Kísérd el Jasont erre a feledhetetlen egyesztendős felfedezőútra -mely fiatalok és idősek szívét egyaránt megdobogtatja-, amikor a végső ajándék nyomába ered.

A szerző így meséli el:
„Hogyan jutott eszembe A végső ajándék története? Amikor beindítottam cégemet, a Narrative Television Networköt, első alkalmazottam egy egyedülálló anya volt, akinél a későbbiekben halálos rákbetegséget diagnosztizáltak. Az asszony engem tett meg a serdülőkor küszöbén álló leánya gyámjának. Az édesanyával sok-sok napon át beszéltük meg azokat az üzeneteket, amelyeket általam át szeretett volna adni a lányának, amikor a kislány majd elkezdi a középiskolát, megszerzi a jogosítványát, randevúzni kezd, egyetemre megy, stb. Azt hiszem, ekkor ragadott meg az elképzelés, hogy valaki életbölcsességeket örökít át szeretteire a halála után, s ez alkotta később A végső ajándék keretét.”

Vélemények a könyvről:
„A végső ajándék egyszerűen csodás volt! Margie és én egyszerűen imádtuk. Ez a könyv nagy változásokat fog előidézni a cégünknél is.” Ken Blanchard A Vezetés magasabb szinten szerzője
„Nagyon tetszik ez a könyv. Minden idők egyik legnagyszerűbb és legösztönzőbb könyve. Mély, múlhatatlan és maradandó hatást tett szívemre-lelkemre, és te sem fogod egykönnyen elfelejteni! Jó szórakozást A végső ajándékhoz!” Mark Victor Hansen Az egyperces milliomos társszerzője
E kiváló, tanulságos történetet több mint 16 nyelvre fordították le és nagy sikerű mozifilm is készült belőle. Az egyik legcsodálatosabb olvasmány amit valaha olvastam! Jómagam szerencsésnek mondhatom magam, hiszen bennem már megtörtént a „12 felismerés”, azonban az én lelkemben is maradandó nyomokat hagyott, már most érzem. Akiben viszont még nem, garantálom a főszereplővel együtt kijárja majd a maga kis „iskoláját” és egy egészen más életszemlélettel teszi majd le a könyvet! Mindenkinek ajánlom kötelező!!! (Az iskolában is hasonló kötelező olvasmányok kellenének…)

Tartalom:
1. A kezdetek
2. Egy hang a múltból
3. A munka ajándéka
4. A pénz ajándéka
5. A barátok ajándéka
6. A tanulás ajándéka
7. A problémák ajándéka
8. A család ajándéka
9. A nevetés ajándéka
10. Az álmok ajándéka
11. Az adakozás ajándéka
12. A háládatosság ajándéka
13. A mai nap ajándéka
14. A szeretet ajándéka
15. A végső ajándék

Szerző: Jim Stovall a világ legkeresettebb motivációs szónokai közé tartozik. Gyengén látása és későbbi vaksága dacára országos bajnokságot nyert súlyemelésben, sikeres befektetési bankárként és vállalkozóként tevékenykedett. A végső ajándékot eddig több mint tizenhat nyelvre fordították le, és e könyv alapján forgatták A legszebb ajándék című népszerű mozifilmet James Garner és az Oscar-jelölt Abigail Breslin főszereplésével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jim Stovall – A végső ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top