Jeff Walker – Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai

4.491 Ft

Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai
Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai

Jeff Walker – Launch – Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai
Egy online szakértő titkos receptje arról, hogyan értékesíts szinte bármit az interneten, építs fel magadnak egy vállalkozást, amit imádsz, és valósítsd meg álmaid életét!

Végre egy könyv, ami lépésről-lépésre mutatja meg,hogyan tervezz meg, egy bevezetési kampányt! Egy olyan folyamat és észjárás birtokába jutsz, amely elegáns megoldásokkal segít az üzleti életben és termék bevezetésedben!

Pozitív irányba változtat a digitális szemléleteden, így egy sikeres modern marketing technikákra tanít meg, fantasztikus gyakorlati ötletekkel, eszközökkel és struktúrákkal, lépésről lépésre kampányokat felépíteni! Ügyfélkapcsolataid javulnak, leveleid többé nem ajánlat bombázásokkal fognak célba érni, sőt a vevőid pszichológiai nyomógombjainak megismerése mellett szinte azonnali reakciók kiváltására is képessé válsz! Az esettanulmányok és élő példák pedig felerősítik benned azt a tudatod, hogy TE fogod mindezt könnyedén alkalmazni a saját vállalkozásodban is!

Jeff Walker termékbevezetési stratégiája a Product Launch Formula® az elmúlt két évben 60%-os növekedést hozott a cégünknek. Ez a lebilincselően inspiráló könyv több szempontból is brilliáns, de ezek közül a legfontosabb, hogy óriási érték van benne. Jeff Walker pontosan tudja, hogy a leendő ügyfeleinek átadott hatalmas érték határozza meg a későbbi értékesítések sikerét és ez az egyik alapköve az általa tanított termékbevezetési stratégiának.

„Ez a könyv egy 500.000 Forint értékű tréning esszenciáját tartalmazza, amit 2012-ben végeztem el. Segítségével az elmúlt években 1.000 fős rendezvényeket töltöttünk meg és 10.000 feletti példányszámban értékesítettünk könyveket kizárólag online. Fantasztikus, hogy ez a tudás végre magyar vállalkozóknak magyar nyelven is elérhető.” Schilling Péter Az útjukat keresők tanácsadója – www.schillingpeter.hu

„Eddig is hittem a hatástöbbszörözésben és az online marketing erejében, de most már tudom, hogy a sikerrecept nem csak a ‘feliratkozók listájában’ rejlik, hanem az értékteremtő folyamatban! Vagyis abban, hogy mit teszel a listáddal, azért, hogy értéket adj, és cserébe bárhol, bármikor komoly fizetési napot csinálj magadnak.

Akár alvás közben is! Hogyan?Pontosan ezt fogod megtanulni ebben a könyvben, és ha nincs még semmilyen listád, a lépéseket követve akkor is képes leszel elindítani ezt a valódi, minden irányba értéket teremtő folyamatot.” Kokavecz N Katalin Health Coach, a M.E.D. Központ alapítója

„Jó szívvel ajánlom neked olvasásra ezt a könyvet, mert egy lépésről-lépésre követhető termékbevezetési kampánynak a leírását találod benne. Megvalósítható, átgondolt és tucatszor bizonyított! Gratulálok Attiláéknak, hogy Magyarországra is elhozták ezt a könyvet, igazi kuriózum!”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jeff Walker – Az online termékbevezetési kampányok kulisszatitkai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top