Jason Fried, David Heinemeier Hansson – Remote – Távmunka újratöltve

4.455 Ft

Remote - Távmunka újratöltve
Remote – Távmunka újratöltve

Becsapós kérdések jönnek!
(szelídnek tűnnek, de ha elgondolkodsz rajtuk, egyenesen gyomorszájon vágnak)

————————-
Az ártatlannak tűnő kérdések:
————————-
#1. Mitől válik ideálissá számodra egy lakóhely?
#2. Hol élnek a világ legtehetségesebb emberei?
#3. A munkavégzés szempontjából mi a legfontosabb mérőeszköz?

————————-
Megfejtések és kérdések gyomros verzióban:
————————-

#1.
Megfejtés:
Az ideális lakóhely attól függ, hogy ki vagy, és mit szeretnél elérni az életben. Ha csak a távolság tart vissza álmaid állásától, egész életedben keserű leszel néhány kilométer miatt.

>> Válaszolj őszintén:
A számodra legjobb állásban akarsz dolgozni, vagy beéred azzal, amelyik a legközelebb van a lakóhelyedhez?

#2.
Megfejtés:
A világ legtehetségesebb emberei nem mind ugyanazon a településen élnek. Ez evidens, de az ebből következő kérdés a lényeg!

>> Válaszolj őszintén:
Ha emberek dolgoznak alattad, lemondanál-e valakiről – aki hatalmas nyereséget hozhatna a cégednek – csupán amiatt, hogy nem tud bejárni az irodádba?

#3.
Megfejtés:
A munka legfontosabb mérőeszköze a termelékenység. Azonban a modern iroda a megszakítások tárházává vált. Kis kávészünet kis pletykával, kis ebéd kis kajakómával, csörög a telefon, zavar a hangoskodás, hopp, már el is jött a délután.
Ha valaki hatékonyabban és eredményesebben dolgozna irodán kívül, megengednéd-e neki ezt a ’luxust’? Vagy kötelezően az irodában kellene dolgoznia, miközben te elbuksz emiatt párszázezer vagy pármillió forintot havonta?

>> Válaszolj őszintén:
Mi a fontosabb számodra: a termelékenység vagy a munkavégzés helyszíne?

Mindez kiderül a REMOTE című könyvből, amiből a fenti kérdéseket idéztük, s amely egy heves vitákat kiváltó munkastílusról, a távmunkáról ad ragyogó, új szempontokat, minden kihívásával és előnyével együtt.

———————-

Szeretnéd, ha több tehetséges embert tudnál fölvenni, csökkenne a fluktuáció, kevesebb ingatlanra lenne szükség a tevékenységedhez, és könnyebben tudnál működni, akár több időzónában is?

Ha átállsz a távmunkára azzal lehetővé teszed a legtehetségesebb embereidnek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák függetlenül attól, hol laknak.

A REMOTE meggyőző érvekkel bizonyítja, hogy a „telephelyen kívüli” munkavégzés előnyei gyakran bőven meghaladják a hátrányokat.

Akár vállalati vezető vagy, akinek az a gondja, hogyan kezelje azokat a beosztottjait, akik el akarják hagyni az irodát, akár dolgozó, aki szeretne kellemesebben élni úgy, hogy közben azért a szakmájában is a csúcson legyen, ez a könyv mindenképpen nélkülözhetetlen útmutatót jelent.

Ha érdekel a lehetőség, hogy áttérj a távmunkára, de megvannak a magad kétségei, a REMOTE választ ad a kérdéseidre.

A távmunka azt jelenti, hogy megadod a csapatod tagjainak a szabadságot, hogy a legjobb teljesítményüket nyújthassák, akárhol legyenek is.

A „nincs szükség irodára” nem egyszerűen a jövő, hanem már a jelen. És most neked is megvan az esélyed arra, hogy felvedd a ritmust.

Az új luxus a szabadság és az idő luxusa.
Ha egyszer belekóstoltál ebbe az életbe, nincs az a sarokiroda vagy divatos főszakács, aki vissza tudna rángatni.

Próbáld ki!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jason Fried, David Heinemeier Hansson – Remote – Távmunka újratöltve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top