Jackson Dean – A 8 profit aktivátor

3.591 Ft

A 8 profit aktivátor
A 8 profit aktivátor

Dean Jackson – A 8 profit aktivátor
avagy hogyan érd el, hogy vevőid folyamatosan újravásároljanak és örömmel továbbajánljanak téged?

Minden vállalkozásban benne van a lehetőség, hogy kiválóvá váljon…
Ebből a könyvből meg fogod tanulni, mi az a 8 profitaktiváló tényező, amelynek segítségével elérheted az áttörést. A 8 profit aktivátor valójában egy új megközelítés az értékesítéshez, legyen egy íve annak ahogyan a vásárlók a cégeddel találkoznak, ahogy eladsz nekik, ahogy követed őket és minden egyes lépésnél igyekezz a legjobb formádat hozni.

Minél több téren adsz értékeset, annál több ponton indítod be a profit aktivátort. Ez az igazi nyer-nyer helyzet céged és ügyfeleid között.

Az Értékesítés Előtti, Értékesítés Alatti és Értékesítés Utáni egységekhez kínált nyolc olyan profit aktivátor pedig egy olyan könnyen használható rendszer, melyet ha egy vállalkozás beépít a mindennapjaiba, akkor az elégedett ügyfél és az üzleti siker garantált!

A legtöbb vállalkozó a neki megfelelő, olcsón megszerzett, nagy mennyiségű visszatérő ügyfelet akarja megszerezni és megtartani. A 8 profit aktivátor ehhez nyújt sok hasznos gyakorlati példával megmagyarázott, nélkülözhetetlen útmutatót.
A marketing új formulája 8 profitaktiváló tényező, amelyet már most „bekapcsolhatsz” a saját vállalkozásodban. A vállalkozásod kiválóvá akár válni. Benne lakozik a kiválóság lehetősége, mint minden vállalkozásban. Csak arra vár, hogy megfelelően alakítsd és tápláld, hogy aztán boldogságot, pénzt és szabadságot biztosítson neked, a tulajdonosának. Nincs olyan üzleti kategória, amelyen belül ne létezne legalább egy kiváló cég amelynek remekül megy, bárhogy alakuljanak is a gazdasági-, a verseny-, és a piaci viszonyok.

Az első lépés az áttöréshez abból áll, hogy vállalkozásodra ne egyetlen egy egészként gondolj, hanem oszd fel három üzleti egységre:

  • Értékesítés Előtti egység
  • Értékesítés Alatti egység
  • Értékesítés Utáni egység

Mindaz, amiről az „I Love marketing” podcastokban tanítunk, erre a gondolkodási keretre és az Értékesítés Előtti, Alatti, és Utána egységek összefüggéseire épül. Dean Jackson A 8 profit aktivátor.
Van egy mindent átszövő képletem, amelyet alkalmazni szoktam minden vállalkozásra. Ez a lehető legegyszerűbb és legszélesebb kontextus.

Vizsgálódás közben egyre mélyebbre ásunk, de ha valóban három, egymástól független egységként tekintesz a vállalkozásodra, amelyek mindegyikének megvan a saját, meghatározható és mérhető pénzügyi célja és hatása, már meg is van a képleted. Sokan képesek megháromszorozni az eredményüket egyszerűen azáltal, hogy három dimenzióban gondolkoznak róla ahelyett, hogy egyetlen egy dologként tekintenének rá.

Ha valóban megérted ezt a koncepciót, képes vagy úgy tekinteni az Értékesítés Előtti egységedre, mint a vállalkozásod azon egységére, amelyik feladata, hogy azokat az embereket – a potenciális vevőket, akik először kerülnek kapcsolatba a vállalkozásoddal – megtalálja, beazonosítsa, oktassa és motiválja.

Az Értékesítés Alatti egységed vállalkozásodnak az a részlege, amely biztosítja, szállítja az élményt, a tapasztalatot a veled üzletelő embereknek. Amennyiben kiskereskedelmi boltod van, attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek az üzlethelyiségbe, egészen addig, hogy távoznak. Amennyiben ingatlanügynök vagy, attól a pillanattól kezdve, hogy megnézed az ügyféllel az első házat, egészen addig, hogy megtörtént az adásvétel, és már 30, 60 vagy 90 napja ott is lakik.

Az Értékesítés Utáni egységed feladata pedig, hogy egy életre szóló kapcsolatot építsen ki és ápoljon mindazokkal, akik már ismernek, kedvelnek és bíznak benned, hogy aztán további üzleteket tudj kötni velük, és megkomponálhasd a továbbajánlás élményét, azaz könnyűvé tedd számukra, hogy továbbajánlhassanak téged ismerőseiknek.

Szóval az a nagy kép, aminek az alkalmazására rengeteg lehetőség létezik, rengeteg módon lehet felmérni, hogy egy vállalkozás hol találhatja meg a legjobb lehetőségeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jackson Dean – A 8 profit aktivátor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top