Greg Crabtree, Beverly Blair Harzog – Biznisz Matek vállalkozóknak – avagy miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?

6.291 Ft

Biznisz Matek vállalkozóknak - avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?
Biznisz Matek vállalkozóknak – avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?

Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog – Biznisz matek vállalkozóknak

A Biznisz Matek vállalkozóknak c. könyv nem pénzügyi szakembereknek, hanem vállalkozóknak íródott. A benne foglalt legfontosabb tanításokkal segít neked is elérni, hogy a vállalkozásod komoly pénztermelő tevékenységre álljon be. Kulcsot ad neked ahhoz, hogy tiszta képet kaphass a céged pénzügyi folyamatiról, ezáltal csökkenthesd a mindennapi kockázatot. Készen állsz? Vágjunk bele! Ne hagyd, hogy a számok becsapjanak! Láss mögéjük!

Ha egy cég profittermelése megalapozott és látszólag minden rendben van ezen a téren, ez akkor sem jelenti azt, hogy a vállalkozó tisztán látja a profitja forrását. Ha nem érted a számok mögötti valóságot, akkor bizony az adatok könnyen becsaphatnak.

Nagyon sok vállalkozó fejében így az évek alatt, saját kárán tanulva fogalmazódik meg a kérdés:
Hogyan láthatom tisztán a pénzügyi folyamatainkat?
Hogyan tudom elérni, hogy (még) jobban áramoljon a pénz?

Ez a könyv a válaszokat adja a kezedbe Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog egy nagyon jól strukturált, könnyen értelmezhető és megoldásközpontú könyvet alkotott a Biznisz Matek vállalkozók-nakkal. A jelenlegi helyzeted tisztánlátásával, valamint a 4 kulcsterület rendbetételével te is eljuthatsz céged pénzügyi stabilitásához és sikeréhez.

Ez a négy kulcsterület pedig nem más, mint:
a tulajdonos fizetése
a profit kérdése
a munkafolyamatok termelékenysége
az üzleti fizika törvényének megértése.

Tudtad? Ez a könyv már több száz vállalkozónak segített optimalizálni pénzügyi folyamatait, így neked is a segítségedre lehet! Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy nyitott elmével forgatod a kötet lapjait, őszintén és reálisan méred fel céged jelenlegi pénzügyi kultúráját és belevágsz a megvalósításba. Sikereidről szóló élménybeszámolód pedig szívesen várjuk majd!

Mit üzen maga az szerző neked? „Megosztom veled a tapasztalataimat arról, hogyan fektesd le a vállalkozásod működésének szilárd alapjait… Ezeknek a gondolatoknak a nagy része olyan sikeres üzletemberek tanulmányozásából származnak, akik nem jártak egyetemre, és könyvelést pláne nem tanultak. A legfontosabb: legyen minden egyszerű!

Ez a könyv sok olyan dologra világított rá, amire nem gondoltam volna, hogy tudatosan kell figyelnem, pedig már több mint tíz éve vállalkozom. Hálás vagyok azért, hogy így megismerhettem az a logikus útvonalat, hogyan tehetem stabilan jövedelmezővé a szeretett vállalkozásomat. Kötelező olvasmány, akár induló, akár több éves vállalkozása van valakinek.

Én eddig is figyeltem a számokra, de hasznos ez az új megközelítés is! A biznisz matek számomra is érthetően magyarázta meg azokat az alapfogalmakat, melyekről eddig csak sejtettem hogy mit jelentenek. Az egyéni vállalkozásom indításakor csak sötétben botladoztam. A most alapított Kft.-t már tudatosan vezetem.
Nagyon hasznos olvasmány, sajnálom, hogy nem előbb került a kezembe. Érthetően elmeséli a „vállalkozói matematikát”, ajánlom kezdő vállalkozóknak is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Greg Crabtree, Beverly Blair Harzog – Biznisz Matek vállalkozóknak – avagy miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top