Feargal Quinn – A bumeráng értékesítés

3.141 Ft

A bumeráng értékesítés
A bumeráng értékesítés

Feargal Quinn – A bumeráng értékesítés
avagy az örömmel visszatérő vásárlók megszerzésének kézikönyve

Feargal Quinn az ír Superquinn szupermarket csoport igazgatója, amelyet ő maga alapított 1960-ban, és amely nemzetközi hírnévre tett szert a vevők kiváló kiszolgálásáért.

A Bumeráng Marketing című könyvét multinacionális cégek használják a vásárlóval való foglalkozás kézikönyveként.
Nélkülözhetetlen kézikönyv cégvezetőknek, igazgatóknak, alkalmazottaknak, diákoknak. A könyvet már több nyelvre lefordították.

Feargal Quinn számos nemzetközi kiskereskedelmi szervezet igazgatósági tagja, és két tiszteletbeli doktori címmel rendelkezik. 1993-ban független képviselőként beválasztották az ír parlament felsőházába.
A bumeráng marketing a vevők kiszolgálásáról szól, és bármely vállalkozásra alkalmazható. Ez a könyv gyakorlati útmutató mindazoknak, akik egy céget vezetnek vagy egy cégnél dolgoznak, egyszerű, szakzsargon-mentes stílusban, egy nemzetközileg elismert vállalkozó tollából, melyben elmagyarázza: A bumerángelvet (amely rendszeres visszatérésre készteti a vevőt)

  • Hogyan érezd meg a piacodat?
  • Hogyan hallgasd meg hatékonyan a vevődet?
  • Miért kell növelned a vásárlói panaszok számát?
  • Hogyan működtesd sikeresen a vásárlói fórumokat?
  • Hogyan vezesd be a szórakozást és meglepetéseket az üzleti életbe?

Ez a könyv a hogyanról szól, nem a miértről.

Amivel az egész kezdődik: a Bumerángelv. Figyelj oda a vevődre!. Hallgasd meg a vevőidet: az első nagy titok Hallgasd meg a vevőidet: a második nagy titok. Hallgasd meg a vevőidet: a harmadik nagy titok. Milyen a jó vásárlói fórum? Hogyan (és miért) szerezz be több panaszt? Az embert lásd a vásárlódban? A titkos fegyver: az elérhetőség. A jokerek a pakliban: élvezet és meglepetés. Ne hagyd, hogy a könyvelők nyerjenek! Melyik vevőt szereted sokkal jobban? Amelyik csak egyszer vásárol tőled, vagy aki rendszeresen visszatér hozzád és még be is ajánl Téged ismerőseinek, hogy ők is nálad vásároljanak? Ha ez utóbbiból akarsz nagyon sokat, akkor a Bumeráng értékesítés neked és értékesítőidnek szól!

Minden tippje aranyat ér. Ebből a bestsellerből mindenki rengeteg ötletet meríthet és alkalmazhat a saját cégére az ügyfelek jobb kiszolgálásának a tekintetében. Quinn „bumerángelmélete” felfedi a vevők rendszeres visszatérésének a fontosságát a céged szempontjából. Elmagyarázza, miért olyan fontos meghallgatni a vevőket, és arra biztatja a cégeket, hogy ösztönözzék a panaszokat.

A kiskereskedelmi vevőkiszolgálás elismert szakértője sikerének valamennyi titkát megosztja ebben a könyvben. Sokan mondják, hogy náluk a vevő a király, de kevesen gondolják komolyan. Feargal számára azonban ez az igazság. Bármely Superquinn üzletbe úgy megy be, mintha otthon lenne. Mindenkit ismer, és őt is ismeri mindenki. Minden titka benne van ebben a a könyvben.

Hálásnak kell lennünk Feargalnak, amiért megosztotta velünk. Hogy kinek ajánlanám? A konkurenseimnek biztosan NEM, viszont mindenkinek, aki értékesítéssel vagy emberekkel foglalkozik, aki vezetővé akar válni, vagy el akarja magát adni a világban, annak IGEN.

A könyv leginkább arról szól, hogy bemutatja, hogyan gazdagodj Te magad, hogyan élvezd a munkádat, életedet úgy, hogy közben értéket teremtesz partnereidnek, gazdagabbá teszed a vásárlóidat! Minden vállalatvezetőnek igazán hasznos olvasmány, az egyszemélyestől, a többezres vállalkozásig egyaránt. Ha a jövőbeni növekedésed célját az ügyfeleidben látod, akkor itt a könyved!

Ha nincs elég vásárlód, ha úgy érzed van olyan termék, amit nem nálad vásárolnak meg a vevőid, ha úgy látod, hogy megtorpant a vállalkozásod, ha szeretnéd a vásárlóidat visszakapni, ha tudni akarod, neked mint tulajdonosnak / vezetőnek mit kell tenned azért, hogy az ügyfeleidről és az üzletedről egyre többet tudj meg, akkor ezt a könyvet feltétlen el kell olvasnod, hogy csúcsra járathasd a vállalkozásodat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Feargal Quinn – A bumeráng értékesítés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top