Earl Nightingale – A legnagyobb felfedezés

2.691 Ft

A legnagyobb felfedezés
A legnagyobb felfedezés

Earl Nightingale – A legnagyobb felfedezés

Kérdezheted ki Earl Nightingale? Mit tudunk mi magyarok tőle tanulni? Nos, sokáig nem értettem, hogy miért tartják őt mentoruknak az amerikai üzleti önfejlesztés nagymesterei:

  • Brian Tracy
  • Zig Ziglar
  • Bob Proctor
  • Dan Kennedy
  • Jeffrey Gitomer!

Míg egy napon kezembe nem került A legnagyobb felfedezés, s minden világossá vált. Igen, Earl Nightingale a mentorok mentora, mivel nagyon egyszerű és könnyen érthető stílusban mutatja be és tanítja meg nekünk, hogyan válsz azzá, amire a legtöbbet gondolsz! Én most arra gondolok, hogy Te nagyon értékesnek és hasznosnak fogod találni e könyvben rejlő tanításokat, és képes leszel megvalósítani minden álmodat! Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora

A könyv címe rendkívül találó, mert ismét felfedezteti velünk a legnagyszerűbb dolgot, hogy életünk, sorsunk alakulása a gondolatainktól függ. Ez pedig mindenkinek sajátja. Lehet formálni, alakítani de elveszíteni nem lehet.

Azért tanulságos olvasmány, mert elvezet történeteken, párhuzamos sztorikon keresztül az igaz felismeréshez, hogy a cselekvéseink gyökere a gondolatainkban rejlik. Az igazi vetés-aratás törvénye! Nem fogunk mást aratni, mint amit elvetettünk. Legyen az a pozitív gondolkodás, céltudatosság, a másokért tett jó cselekedetek szándéka, a kiváló hozzáállás. Sokan bonyolultnak és néha megoldhatatlannak tartják az elménk alakítását.

A könyv rávilágít arra, hogy igen is megtehető, nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. A számos történet, kedves anekdota teszi igazán emészthetővé és élvezhetővé.
Ajánlom mindazoknak, akik erőt kívánnak meríteni ahhoz a bátorsághoz, ami gondolataik megváltoztatásához szükségesek. Ajánlom azoknak, akik megerősítést keresnek okos gondolataik és cselekedeteik jelentőségének. Ajánlom a kétkedőknek, akiket kétségeik ejtik rabul és szenvednek a szokásaik eredményétől.

Végül mindazoknak ajánlom, akik az olvasás kellemes időtöltése mellett tapasztaltabbak akarnak lenni a tegnapnál anélkül, hogy kívülről meglátszana az író több évtizedes tapasztalata a gondolat és a gondolkodás erejéről. Számomra igazi élvezet volt a sorokban elmerülni és biztonságban kievezni a mindennapokba úgy, hogy természetesnek és megvalósíthatónak tartottam minden gondolatot, amivel a szerző megajándékozott. Olyan droghoz juttatott, amiről nem szeretnék leszokni! Tonk Emil üzleti író, Az Üzleti Patika könyvsorozat szerzője

Sokunknak nehezére esik a változás, mert a változás sokszor erőfeszítéssel jár. A legnagyobb felfedezésben az a legnagyszerűbb, hogy azt olvasván észre sem veszed majd és erőfeszítés nélkül fogsz pozitív irányba változni. Egy könyv annyit ér, az olvasónak, amennyit megvalósít belőle. Ez a könyv rengeteg „megvalósítandóhoz” ad ötletet az élet és üzlet építés majd minden területén. Alapigazságokra mutat rá új nézőpontból és felhívja a figyelmet, hogyha figyelmen kívül hagyom, hová vezethet mindez az életemben.

A háború után Nightingale elkezdett dolgozni a rádiós iparban, ami végül motivációs csatornaként működött. 1956-ban létrehozta a „hangos könyvet”, az elkészült anyagnak a The Strangest Secret címet adta, ezt először kazettán majd kislemezen adták ki.1960-ban megalakult a Nightingale Conant Corporation of Chicago, nem sokkal ezután elérték az aranylemezre jellemző 1 millió feletti eladást.

Ifjú kora óta, egy gondolat foglalkoztatta igazán, hogy mi a siker titka, végül egy 1937-ben kiadott könyvben – Napoleon Hill Gondolkozz és gazdagodj – találta meg, hirtelen összeállt a fejében a válasz. Így született meg A legnagyobb felfedezés.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Earl Nightingale – A legnagyobb felfedezés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top