Earl Nightingale – A legfurcsább titok

2.093 Ft

A legfurcsább titok
A legfurcsább titok

Elfogyott

Earl Nightingale – A legfurcsább titok

Earl Nightingale születése idején a gazdaság válságos helyzetben volt. Mivel a családja nagy szegénységben élt, Earl gyermekkorában elszántan ki akarta deríteni, miért nőnek fel egyesek gazdagon, javakban dúskálva, míg mások, például az ő családja is, a puszta túlélésért küzdve. Mivel a felnőttektől nem sikerült megtudnia a választ, Earl fogta magát, és mindent elolvasott, amihez csak hozzájutott. Azt feltételezte, hogy valaki egyszer, valahol már rájött a titokra.

Sok-sok év eltelt, és Earl 35 éves korában felvette ezt az üzenetet. Értékesítők maroknyi csapatának szánta, akiknek egy szombat reggelen, az ő távollétében játszották le a felvételt. Visszatérte után Earl-t azzal fogadták, hogy az üzenete akkora hatással volt a hallgatóságára, hogy mind szeretnének egy-egy példányt, amelyet megmutathatnak a barátaiknak és családtagjaiknak is.

Itt a lehetőség, hogy megismerd Te is Earl Nightingale örökérvényű titkait a gazdagságról és a bőség kialakításáról!

A legfurcsább titok részlet:
Most pedig térjünk vissza a földkerekség LEGFURCSÁBB TITKÁRA, arra a történetre, amelyet ma el akarok neked mondani. Miért lesznek sikeresek azok, akiknek vannak céljaik, és miért vallanak kudarcot a céllal nem rendelkezők?

Nos, hadd meséljek el valamit, amit ha megértesz, azonnal megváltoztatja az életed! Ha teljesen megérted, amit most el mondok neked, az életed soha többé nem lesz ugyanolyan, mint korábban! Hirtelen arra eszmélsz majd, hogy mintha vonzanád a jó szerencsét. Minden, amit akarsz, egyszerűen összejön. És onnantól nem lesznek problémáid, aggályaid, a mardosó szorongás, amelyet addig éreztél, megszűnik. A kétségek, a félelem mind-mind a múlté lesznek. Íme,a siker kulcsa, és a kudarc kulcsa is egyben: Azzá válunk, amire a legtöbbet gondolunk. Hadd mondjam el még egyszer. AZZÁ VÁLUNK, AMIRE A LEGTÖBBET GONDOLUNK!

A történelem folyamán a nagyszerű, bölcs emberek, tanárok, filozófusok és próféták rengeteg különböző dologgal kapcsolatban vitatkoztak egymással. Csak ebben az egyben értettek teljesen és mindannyian egyet.

  • Hallgassuk meg mit mond erről Marcus Aurelius, a nagy római császár: „Az ember élete olyan, amilyenné gondolatai teszik.”
  • Disraeli szavaival: „Minden eljön, ha hajlandóak vagyunk kivárni. Kitartó meditációval oda jutottam, hogy egy meghatározott céllal rendelkező emberi lény mindenképpen eléri a célját, és semmi nem állhat ellen az akaratnak, amely a beteljesülés érdekében akár még a létezést is kockára teszi.”
  • Ralph Waldo Emerson így ír: „Az ember nem más, mint amire egész álló nap gondol.
  • ”William James szerint pedig: „Az én generációm legnagyobb felfedezése, hogy az emberi lények megváltoztathatják az életüket, ha változtatnak a gondolkodásmódjukon.” Továbbá azt is mondta: „Mindössze annyi a dolgunk, hogy teljes nyugalommal úgy teszünk, mintha a szóban forgó dolog valóság lenne, lankadatlanul, és akkor az adott dolog olyan módon kapcsolódik be az életünkbe, hogy végül mindenképpen valósággá válik.” Ezen kívül az is az ő gondolata, hogy „Egyszerűen, ha eleget foglalkozol egy céllal, szinte bizonyos, hogy el is éred azt. Ha gazdag akarsz lenni, gazdag leszel. Ha tanult ember akarsz lenni, tanult ember leszel. Ha jó akarsz lenni, jó leszel. Csak az a fontos, hogy igazán vágyjál ezekre a dolgokra, kizárólag ezekre vágyjál, és ne vágyakozz egy időben száz egymással össze nem illő dologra egyformán erősen.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Earl Nightingale – A legfurcsább titok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top