Dr. Stephen R. Covey – A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

3.555 Ft

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

Stephen R. Covey – A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
Az önfejlesztés kézikönyve

A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása című könyv jubileumi kiadása
A valaha írt egyik leginspirálóbb és legnagyobb hatású könyv. Már 25 éve hódít újabb és újabb olvasókat. A könyv elnökök és vezérigazgatók, pedagógusok és szülők életét változtatta meg, emberek millióit minden korosztályban és foglalkozással.
Szokásaink óriási hatást gyakorolnak életünkre. Meghatározzák eredményességünk vagy eredménytelenségünk mértékét.

  • 1.szokás: Légy proaktív!® A meglévő gátak áttörése és rendkívüli eredmények elérése az L + K (leleményesség és kezdeményezőképesség) következetes gyakorlásával.
  • 2.szokás: Tudd előre, hová akarsz eljutni!® Eredményközpontú gondolkodásmód kialakítása minden megkezdett tevékenység előtt, legyen az projekt, értekezlet, prezentáció stb.
  • 3.szokás: Először a fontosat!® Az időrabló tevékenységek kiiktatása az egyéni célok heti ritmusú áttekintésével és megvalósításával.
  • 4.szokás: Gondolkodj nyer-nyerben!® Kiemelkedő teljesítmény elérése az egymást kölcsönösen támogató, bőség-szemléletben gondolkodó munkatársak által.
  • 5.szokás: Először érts, aztán értesd meg magad!® Olyan légkör megteremtése, amelyben a tagok időt szánnak egymás figyelmes meghallgatására, és képesek őszinte és pontos visszajelzést adni.
  • 6.szokás: Teremts szinergiát!® Innovatív problémamegoldó készségek fejlesztése az egyéni különbségek, valamint az új és jobb alternatívák tudatos keresése által.
  • 7.szokás: Élezd meg a fűrészt!® A munkatársak legmagasabb szintű hozzájárulásának elérése a bennük rejlő lendület, lelkesedés, adottságok és lelkiismeret mozgósítása által.

„A legtöbben nem a megértés, hanem a válaszadás szándékával hallgatnak másokat.” Stephen Covey

Vélemények a könyvről:
„Időről időre megjelenik egy olyan könyv, amely nemcsak az olvasók életét változtatja meg, de magán a kultúrán is ott hagyja nyomát. A 7 szokás ilyen könyv.” Daniel Pink az Eladni emberi dolog szerzője
„Covey mesterműve nem a világot váltotta meg, hanem sok millió olvasója gondolkodását befolyásolta, akik békésebb hellyé tehetik és teszik is bolygónkat, növelve a jólétet, a felkészültséget és a céltudatosságot.” Warren Bennis, az On Becoming a Leader szerzője, a menedzsment tudományok professzora, Kaliforniai Egyetem
„Szerencsések vagyunk, hogy huszonöt éve itt van nekünk ez a könyv, amelyből tanácsot és bátorítást kaphatunk. Most arra biztatok mindenkit, hogy maradjunk lojálisak, és támogassuk a programot még legalább huszonöt évig.” Maya Angelou
„Senki sem él örökké, de a könyvek és az eszmék sokáig fennmaradnak. Amikor ezeket az oldalakat olvassa, az ereje teljében lévő Stephen Covey-val fog megismerkedni.” Jim Collins a Jóból kiváló szerzője

Tartalom:
Előszó dr. Stephen Covey A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyvének jubileumi kiadásához A Covey család tiszteletadása egy kiemelkedően sikeres apának
Első rész
Paradigmák és alapelvek
Belülről kifelé
A 7 szokás áttekintése
Második rész
Egyéni győzelem
1. szokás: Légy proaktív! A személyes látásmód alapelvei
2. szokás: Tudd előre, hová akarsz eljutni! Az önirányítás alapelvei
3. szokás: Először a fontosat! Az önszervezés alapelvei
Harmadik rész
Közös győzelem
A kölcsönös függés paradigmái
4. szokás: Gondolkodj nyer-nyerben! Az eredményes együttműködés alapelvei
5. szokás: Először érts, aztán értesd meg magad!
Az empatikus kommunikáció alapelvei
6. szokás: Teremts szinergiát! A kreatív együttműködés alapelvei
Negyedik rész
Megújulás
7. szokás: Élezd meg a fűrészt! A rendszeres megújulás alapelvei
Ismét belülről kifelé
A függelék
Különböző középpontokból fakadó lehetséges érzékelésmódok
B függelék
Második negyedes nap a munkahelyen
Stephen R. Covey utolsó interjúja

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Stephen R. Covey – A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top