Doubravszky György – Időforrás – Két agyféltekés önmenedzselés

2.700 Ft

Időforrás - Két agyféltekés önmenedzselés
Időforrás – Két agyféltekés önmenedzselés

Személyes előszó

Először is adódik a kérdés, hogy miért kell egy kéziratnak előszó? És egyáltalán miért kell kiadni egy kéziratot?
Mindez teljesen jogos akkor, ha az ember egy kitaposott ösvényen jár. De a „két agyféltekés önmenedzselés” egy új terület, aminek még nincs irodalma.
Mélyen hiszem, hogy nincs nagyobb teremtő erő, mint egy időszerű gondolat. Egy olyan minőségi ugrás, ami felülírja a „logikus gondolkozás” mennyiségi megközelítését. Mert az előrelépéshez néha pont erre van szükség.
A kézirat azért könyv, hogy olvasni lehessen. És a könyv azért kézirat, mert az olvasók visszajelzései öntik majd végleges formába.

Ha túlságosan felpörögsz, akkor megelőzheted a saját korodat, ahogy a sugárhajtású repülőgépek is megelőzik a saját hangjukat. A kézirat legrégibb része a (S)ikerspirál, ami még 2002-ben született. Így visszatekintve, valószínűleg senki nem értette, talán én sem. Egyszerűen jött. Ugyanakkor mégis olyan volt számomra, mint egy jégdarab a megégett léleknek.

Ezt követte az Időforrás, a Szabad Péntek, a Pénzmágnes, az Újratervezés, és végül a Kelet-Nyugati átjáró.

Amikor a nyersanyagon dolgoztam, tiszteletben tartottam a beszélt nyelvet, mert vannak fordulatok, amit a józan ész tudattalanul is megöl. Nem érti, hogy néha pont a forma adja a tartalom lényegét.

Ezért ajánlom ezt a kiadványt azoknak, akik szeretik az eredeti gondolatokat. A „gyakorlatias elméleteket” – ahogy egy barátom annak idején az Időforrás lényegét összefoglalta.

Szerző: Doubravszky György

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Doubravszky György – Időforrás – Két agyféltekés önmenedzselés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top