Don Failla, Nancy Failla – A rendszer

1.305 Ft

A rendszer
A rendszer

Don Failla, Nancy Failla – A Rendszer
(A Nagy és Sikeres Network Marketing Hálózat kiépítésének három lépése)

A Rendszer jelenti a leggyorsabb módot arra, hogy kiépítsd otthonról irányított üzletedet a Network Marketingben! Ezzel a könyvvel arra szeretnénk megtanítani, hogyan készíts fel másokat otthonról irányított üzletük építésére olyan tréninggel, amelynek időigénye tíz perc, vagy még annál is kevesebb. Új üzleted csak akkor indul el igazán, amikor szponzorálod első munkatársadat. Minél gyorsabban tudod ezt megtenni, annál jobb helyzetben vagy. Ha valaki egyszer a Rendszert megtanulta, nem sok egyebet kell elsajátítania ahhoz, hogy azt működtetni is tudja.

Ha elolvasod ezt a könyvet, megérted majd, hogy bárki képes saját Network Marketing üzletének kiépítésére, ha valóban erősen el akar érni valamit.
Don és Nancy Rendszere több mint 200 000 fős, azóta is folyamatosan fejlődő szervezetet hozott létre számukra, és segíteni tud neked is abban, hogy elérd ugyanezt.
Don és Nancy Failla élete igazi sikertörténet, mivel olyan életet élnek, amilyenről mások csak álmodni tudnak. Immár 36 éve segítik az embereket abban, hogy felépítsék saját, otthonról irányított üzletüket. Don könyvei több mint 4 millió példányban keltek el 23 nyelven, ezen kívül számtalan hanganyag és szeminárium kötődik a nevéhez, amelyben arra tanítja az embereket, hogyan vegyék kezükbe életük irányítását.

Minden bizonnyal a hálózatépítés történetének legjobb „járműve” (cég, termékek, és kompenzációs terv) van a birtokodban. Lehet, hogy a legjobb „üzemanyagot” (motivációs hanganyagok, könyvek és egyéb eszközök) alkalmazod. Ha azonban nem tanultad meg, hogyan kell magadat megdupláznod, megsokszoroznod, egyszerűen nem tudsz eljutni sehová. Ha megérted amit Don és Nancy Failla, rájössz hogyan kell „vezetni” a járművedet.

A Don és Nancy Failla által elérhetővé tett eszközöket áttanulmányozva nem egyszerűen csak vezetni tanulsz meg, de készen állsz saját személyes „Indy 500!” versenyedre is, hogy a legjobb 500 közé kerülj iparágadban. Találkozzunk a startvonalon!

A Rendszer:
Bevezetés
Barátkozz…,majd ismerd meg új barátod barátait!

  • 1. Lépés ” A 45 másodperces prezentáció”, másképpen ” A 45-ös megközelítés”.
  • 2. Lépés ” A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életed” című könyv kölcsönadása és elolvasása, vagy a hangoskönyv változat átadása és meghallgatása.
  • 3. Lépés ” Járműved”, vagyis a céged, a termékek és a kompenzációs terv bemutatása, az eszközeid alkalmazásával.

Tartalomjegyzék
1. Rész – A Rendszer (Tedd egyszerűvé a távolsági szponzorálást!)
2. Rész – Használd a felső vonalad és fektess be az üzletbe
3. Rész – Távolsági szponzorálás (Szponzorálás telefonon keresztül és országos Sistergő Összejövetelek szervezése)
4. Rész – Sikergyűjtemény (Egyéb elvek, amelyek sikerhez vezetnek a Network Marketingben)
5. Rész – Hogyan használd a „Légy Ura Életednek” kitűzőt és a többi 45 másodperces eszközt?
6. Rész – Hogyan alkalmazd „A Rendszert” hideg piacon
7. Rész – Gyöngyszemek Bölcs és mulatságos mondások Don és Nancy Failla gyűjteményéből

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Don Failla, Nancy Failla – A rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top