Don Failla – A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet

2.205 Ft

A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet
A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet

Don Failla: A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet

Don Failla legendás könyve, az MLM SikerABC, amely eddig 23 nyelven, 4 millió példányban kelt el, immár átdolgozva olvasható, kibővítve egy lényeges tudnivalóval: A 45 másodperces Prezentáció, amely megváltoztatja az életedet!

Ma mire számíthatsz? Egy újabb napra, amely az ébresztőóra csörgésével kezdődik? Egy újabb napra, amikor egész nap nem láthatod a gyermekeidet? Egy újabb napra, amikor valaki más számára dolgozol? Egy újabb napra, amit nem tölthetsz együtt a családoddal? Egy újabb évre, amely nyaralás nélkül telik el? Egy újabb napra, amelyet megmérgez a jövőtől való félelem? Milyen jövőt tudsz elérni? Egy új világszemlélettel ébredsz! Figyelemmel kísérheted gyermekeidet, ahogy felnőnek! Kiemelkedsz a környezetedből, és saját magadnak dolgozol! Sok időt tölthetsz együtt a családoddal! Van időd és pénzed a nyaralásra! Reális terveid vannak a jövődről!

Manapság már több millióra tehető azoknak a száma, akik a network marketing területén dolgoznak, és ez a szám évente milliókkal növekedik. Az újoncok számára az a legfontosabb, hogy megértsék az üzletet. Akár 4 órát is eltölthetsz azzal, hogy megpróbálod elmagyarázni nekik a lényeget, de jobban teszed, ha kölcsönadod nekik ezt a könyvet.

Íme a „45 másodperces prezentáció”, amely meg fogja változtatni az életedet. Elgondolkodtál-e már valaha is azon, mit jelent az, hogy „ura legyél az életednek”?

Ebben a könyvben elmondom, hogy én magam mit értek az alatt, hogy képesek vagyunk „uralni az életünket”: Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne csinálni; és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye. Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására, hogyan lehet valaki „ura a saját életének”.Otthonról irányított üzlet alapításával, Kialakítottunk erre egy rendszert, amely olyan egyszerű, hogy azt bárki meg tudja csinálni. Ez a módszer nem kívánja tőled azt, hogy eladj, és ami a legjobb benne, hogy sok időt sem igényel. Ha érdekel téged ez a lehetőség, kérdéseiddel fordulj ahhoz az emberhez, aki ezt a könyvet neked kölcsönadta.

Tartalom:
Előszó
I. Bevezetés az MLM-be
II. 1. Szalvéta Bemutató – Kétszer kettő az négy
III. 2. Szalvéta Bemutató – Kereskedői kudarc szindróma
IV. 3. Szalvéta Bemutató – A négy kötelező tennivaló
V. 4. Szalvéta Bemutató – Építs szilárd alapra
VI. 5. Szalvéta Bemutató – Hajók a tengeren VII. 6. Szalvéta Bemutató – Harmadik fél meghívása VIII. 7. Szalvéta Bemutató – Hol töltsd az idődet
IX. 8. Szalvéta Bemutató – A sistergés adja el a húst
X. 9. Szalvéta Bemutató – Motiváció és hozzáállás
XI. 10. Szalvéta Bemutató – A növekedés ötszöge
XII. Visszatérés az iskolapadba
XIII. Játék a számokkal, a lényeg a megértéséért
XIV. Üzleti tréningek kontra nyílt bemutatók
XV. Fontos mondatok és kifogáskezelés
XVI. Miért kellene a népesség 90%-ának az MLM-ben dolgoznia?
XVII. Hogyan kezdj hozzá otthonról irányított üzleted építéséhez anélkül, hogy bármit is tudnál? Biztonságban leszel nyugdíjas korodban?

A szerzőkről: Don és Nancy Failla élete igazi sikertörténet, mivel olyan életet élnek, amilyenről mások csak álmodni tudnak. Immár 36 éve segítik az embereket abban, hogy felépítsék saját, otthonról irányított üzletüket. Don könyvei több mint 4 millió példányban keltek el – 23 nyelven -, ezen kívül számtalan hanganyag és szeminárium kötődik a nevéhez, amelyben arra tanítja az embereket, hogyan vegyék kezükbe életük irányítását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Don Failla – A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top