Denis Waitley – A kiválóság tíz titka

2.241 Ft

A kiválóság tíz titka
A kiválóság tíz titka

Denis Waitley – A KIVÁLÓSÁG TÍZ TITKA

A könyv arról szól, mit kell tennünk ennek érdekében.

Előszavában a szerző ezeket írja:

„Könyvem a siker és boldogság tíz fundamentális elvét ismerteti. A kiválóság tíz titka nem egy divat diktálta könyv. Ténykönyv, amely olyan igazságokat és értékeket tartalmaz, amelyek túlélik a társadalmi divathullámokat egyedülálló a tekintetben, hogy bonyolult pszichológiai koncepciókat könnyen érthető stílusban ismertet, hétköznapi példákkal segítve a mélyebb megértést.

Mire való ez a könyv? Arra, hogy olvasd, újra olvasd, tanulmányozd, aláhúzd, vitasd, és kölcsön add barátoknak, családtagoknak, munkatársaknak.
És mire nem való ez a könyv? Arra, hogy elolvasva egy-két napig feldobjon, hogy aztán minden visszatérjen a régi mederbe. Könyvem egy csináld magad útmutató a hétköznapok nehézségeinek leküzdésére, a siker és boldogság kikovácsolására.”

Megjelenése óta A kiválóság tíz titka sok új kiadást ért meg és igazi sikerkönyv lett, sok-sok olvasó boldogságkalauza. Bízunk abban, hogy az önfejlesztő irodalom magyar kedvelői is megszeretik e személyes tapasztalatokkal átszőtt, hasznos tanácsokkal teli bölcs könyvet.

Szerző:  Denis Waitley

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denis Waitley – A kiválóság tíz titka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top