Dan Sullivan – Akard, amit akarsz

4.491 Ft

Akard, amit akarsz
Akard, amit akarsz

Dan Sullivan – Akard, amit akarsz

Mindig is érezted, hogy igazából akarod a dolgokat, nem szeretnéd? Hogy ahhoz, hogy elérd a céljaid, valami több kell? Valami hiányzik? Valami visszahúz? Valami nem hagy nyugodni?
Ez a Valami benne van ebben a könyvben.

Egy központi gondolat, ami a magyar vállalkozókat fogva tartja. Mert minket így neveltek. De ennek most egyszer és minden korra vége! Dan Sullivan, a világ legjobb vállalkozói mentora rámutat, mit kell tenned, hogy végre kitisztuljon a kép, és vállalkozóként végre tényleg azt csinálhasd, amit valóban akarsz! Lila ködön és a díványon való elmélkedés után, dolgozni is kell 🙂

Jó könyv, ajánlom főleg a kezdő vállalkozóknak, és akik egy kicsit megakadtak.
Szuper könyv! Végre valaki arra biztat, hogy nem elég az, hogy szeretnél valamit, azt akarnod kell! Tanulva a könyvből, mindennap leírom egy füzetbe, amit akarok!
Praktikus a könyv formátuma, hiszen belefér egy női táskába is és bárhol ahol várakoznod kell már olvashatod is!!!

Dan Sullivan mindhárom könyve, amit a Pongor Publishing Kiadó kiadott szuper. Nagyon jó a könyv! Egyszerűen érthető nem csak nekem, de a gyerekemnek is.
Egy vállalkozást építek és pár éve megrekedtem vele egy ponton. Az az érzésem, ez a könyv kellett, hogy kimozdítson. Van benne egy olyan „titok”, amit eddig sehol máshol nem láttam ilyen tisztán érthetően leírva. Napoleon Hill ír pl. erről, de utólag visszaolvasva szerintem nem igazán értette meg, amit a meginterjúvoltjai mondtak neki erről, csak leírta, ahogy tudta. Szerintem ha értette volna, tuti, hogy nem szegényedik el idős korára.

Az útmutató inkább egy pontokba szedett vázlat arról, hogy „mit jelent az akarás”. Ez szép és jó, de a sikerhez tenni is kell, nem csak akarni, a könyv mintha ezt a kettőt egybevonná. Az aki szokványos értelemben „csak akar”, az a szükségleteire fókuszál, és aki „valóban akar”, az folyamatosan csinálja, amit célul kitűzött.
A kötet a közhelyek (korlátozó hiedelmektől való megszabadulás, felelősségvállalás, együttműködés, kreativitás) mellett adott számomra néhány érdekes gondolatot, amit továbbgondolhatok.

A fő eszméje a „Négy Szabadság” megteremtése: időbeli, pénzügyi, kapcsolati szabadság és az életcél szabadsága. Öt-hat sorban kifejti, mit ért ezek alatt. De ennyi. Vajon mi volt az, amiért Pongor-Juhász Attilának megérte befektetni ilyesmibe több százezer dollárt? Dan Sullivan e könyvéből nem annyira jön át, mi hozna forradalmi változást vagy segítene a sikerhez. Hát ez a kerek 70 oldalas könyv konkrétan 2 mondatot mesél el. Persze különböző szemszögekből, rengeteg önreklámmal és fényezéssel.

Úgy éreztem magam mintha Brian Griffin (Family Guy) Kívánd! Akard! Tedd! című önsegítő könyvét olvastam volna. XD A képek ötletesek voltak, gyakorlatilag a lényeget elmondták. Mindig, amikor szűkös helyzetbe kerülsz, azonnal beindul a versengés is. És a legfontosabb dolog, amit meg kell értened ezzel az „akaráskészséggel” kapcsolatban, hogy azért akarsz valamit mert akarod. Pont.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dan Sullivan – Akard, amit akarsz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top