Dan Sullivan – A 25 éves terv

4.990 Ft

A 25 éves terv
A 25 éves terv

Dan Sullivan – A 25 éves terv

Hogyan tudod a 21. századi vállalkozói észjárásoddal folyamatosan kontrollálni az időt, miközben felgyorsítod a fejlődésedet egy 25 éves időszakon belül? Mindenki a gyorsuló időre panaszkodik, ezért hát egy gyors, könnyű és egyszerű megoldást dolgoztunk ki erre a problémára a világ bármely táján tevékenykedő vállalkozóknak.
A 25 éves Terv egy egységes megoldás a bosszantó és energiáinkat elszívó, az időnkre nyomást gyakorló tucatnyi tényezőre, amely akadályozza még a legsikeresebb vállalkozók és csapatuk életét és munkáját is. Egy olyan könyv, amely már több mint 1 éve felnyitotta szemem és gondolkodásom.

Mi ebben az igazán különleges? Én azt az életet éltem (és még máig is élem sokszor), amiben rengeteg feladatot határozok meg magamnak. Érzem, hogy egyre hatékonyabb vagyok. Azonban folyamatosan azt érzem, hogy szét vagyok feszítve és sosem érek a feladataim végére. Ugye nem vagyok ezzel egyedül? Na és a könyv miben segít? A 25 éves tervezésben való gondolkodásról szól. Ugye nem is olyan egyszerű? Akkor kérlek gondolkodj el azon, hogy emlékszel-e mi volt veled 25 évvel ezelőtt? Látod a fejlődést? Na ez adjon neked erőt a jövőbeli és 25 éves tervezésedhez! Hol akarsz érni? Kikkel akarsz élni? Milyen célokat akarsz elérni? Tudom ez a gyakorlat eléggé komfortzónán kívüli. Viszont már önmagában az, hogy ha edzed az elméd a hosszútávú tervezésre, sokkal nagyobb célokat fogsz elérni. De a 25 év mellett van még egy fontos tétel…

A 25 év mellett gondolkodj 90 napos megvalósítási ciklusokban. 25 év ha kiszámolod 100 db 90 napos ciklus. És hogy mi a legfőbb tanulság? “Lassulj le ahhoz, hogy fel tudj gyorsulni!” Mi több, az „időhiánytól” az „időbőségig” vezető átalakulás már abban a 60 percben elkezdődik, ami alatt elolvasod ezt a könyvet. Egyszerű, de hatékony modell a stressz szinted csökkentéséhez. Szeretnéd, ha az észjárásoddal képes lennél kontrollálni az időt? Gyorsabban fejlődni? Kevesebbet idegeskedni a határidőid, a maximalizmusod miatt?

Dan Sullivan gyakorlata, mellyel hosszútávú, 25 éves tervezésre ösztönöz, tartósan javít az életminőségeden: többet érhetsz el, kevesebb stresszel!

Tartalom:
Bevezető: Hogyan hoztam létre a 25 éves tervet?
1. Bőven van idő
2. A Te 100 hatástöbbszöröző negyedéved
3. Minden 90 napos ugrás csak 1%-ot jelent
4. Kezdd jobban újra!
5. Szándékosan fókuszált növekedés
6. Új „trükkök” az időkerethez
7. Szabadságnövekedést mindenkinek
8. Menekülés az idő zsarnokságából
Konklúzió: A vállalkozói lét jutalma

Dan Sullivan a The Strategic Coach Inc., több mint 25 éve működő, ma már nemzetközi szinten ismert vállalat alapítója. Dan Sullivant tartják a „Vállalkozók coach”-ának, azaz edzőjének. Hozzá járnak tanulni a világ minden részéből azok a sikeres vállalkozók, akik még sikeresebbek akarnak lenni vállalkozásaikban, akik elhiszik, hogy képesek a 10x növekedésükre vállalkozásukban úgy, hogy mindeközben vállalkozásuk több szabadidőt biztosít számukra. Dan Sullivan több évtizedes vállalkozói tapasztalatának egy fontos részét ismerheted meg ebben a könyvben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dan Sullivan – A 25 éves terv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top