Dan S. Kennedy – Azonnali vásárlásra ösztönző DIREKT MARKETING

3.490 Ft

Azonnali vásárlásra ösztönző DIREKT MARKETING
Azonnali vásárlásra ösztönző DIREKT MARKETING

Elfogyott

Dan S. Kennedy – Azonnali vásárlásra ösztönző Direkt Marketing
Vevőszerző technikák kisvállalkozóknak

Ki akar vadkacsára ágyúval lőni? Elégedett vagy a céged teljesítményével? Elég hatékonynak érzed vállalatod marketing tevékenységét? Egyáltalán van marketing tevékenységed? Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, Te is a magyar kis- és középvállalkozók azon igen népes csoportjához tartozol, akik nem fedezték még fel, hogy a marketing nem egy pénznyelő gép és nem is a szükséges rossz, hanem az az eszköz, ami nélkül vállalatod sosem éri el a kemény munka megérdemelt gyümölcsét. Tudom, hogy szkeptikus vagy, de tedd most ezt egy percre félre!

A Direkt marketing, őszintén mellébeszélés nélkül a világ egyik legsikeresebb marketing gurujának, Dan Kennedy-nek a rövid, tömör, olvasmányosan szórakoztató könyve arról, hogyan használd a szegmensednek megfelelő marketing technikát a lehető legköltséghatékonyabban. Ha elolvasod a könyvet tudni fogod, hogy eddig hol rontottad el, s merre kell elindulnod egy pontosan mérhető, garantáltan közvetlen eladást generáló marketing irányába.

Önmagukért szóló hirdetések: viszlát!
Bugyuta reklámok, ég veletek!
Direkt Marketing, mellébeszélés nélkül, meggyőző esettanulmányokkal, magyar piac specifikus kiegészítéssel. Valódi marketing nagyágyú, mely elfér a fiókodban. Ez a marketinges könyv olyan kisvállalkozóknak íródott, akik nem azt olvassák ki e könyvbeli példákból, hogy mi miért nem működhet idehaza, hanem arra keresik a választ, hogyan működhet az ő vállalkozásuk fejlesztése érdekében!

”Kis cégek százai virágoztak fel a szemem előtt, miután átálltak a direkt marketingre, és ebből a könyvből végre kiderül, hogyan kell csinálni. Nem akar országos tévéreklámot fizetni, de áhítozik a nagyobb ismertségre? Nem akar költséges értékesítői csapatot alkalmazni, de rengeteg vevőre van égető szüksége? A megoldást tartja a kezében. A vevő minden vállalkozás számára létszükséglet.

Ennek megfelelően megszerzéséért és megtartásáért élet-halál harc folyik a piacon. Ebben a könyvben a stílus fekete öves nagymesterei segítenek neked elsajátítani több vevőszerző technikát, melyek alkalmazásával meglepő gyorsasággal, hihetetlen eredményekre leszel képes.”

A magyar vállalkozások nagy többsége egyáltalán nem alkalmaz igazi marketinget. A versenytársad, hogy halad? Mert ha megvette ezt a könyvet, akkor már előtted jár. Ha szerencséd van, akkor még nem olvasta és ott porosodik a könyvespolcán, így a hátrányodat előnnyé tudod kovácsolni. Ne tétovázz, a verseny kiélezett, ez a könyv akkora energia bomba a cégednek, hogy ezt felelőtlenség lenne kihagyni.”

Másfél évtizedes, biztosítótársaságnál eltöltött vezetői tapasztalatomnak köszönhetően én is „multi-fejjel” gondoltam a marketing eszközökre, és a könyv ahhoz a felismeréshez nyújtott segítséget nekem, hogy immáron saját biztosítási alkuszcég tulajdonosaként valójában azonnali hasznot hajtó, direkt marketingre van szükségem, ami azonnal megtérülő, mérhető bevétel növekedést eredményez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dan S. Kennedy – Azonnali vásárlásra ösztönző DIREKT MARKETING” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top