Dan S. Kennedy – A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak

4.491 Ft

A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak
A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak

Dan S. Kennedy – A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak
11 sikertényező a profittermelő marketing rendszer kiépítéséhez.

Dan S. Kennedy ugyanolyan vagány a marketingben, mint az üzletben. Merész ötletekkel, könyörtelen kérdésekkel és már működő példákkal nem hagyja, hogy tovább halogassuk a cégünk marketingjével való foglalkozást.

Komplett marketingtervet tudsz összeállítani, amely révén a vevői adatbázisod hihetetlen mértékben fog erősödni és elkötelezetté válni irántad! Naprakész példákról, marketing technikákról fogsz olvasni és Dan segít neked abban, hogy ezeket mind-mind át tudd ültetni a saját vállalkozásodra! Ha szeretnéd, hogy a potenciális vásárlóid halljanak és lássanak, sőt, meg is jegyezzenek és rólad beszélgessenek, akkor szerintem egy kötelező és -nem mellesleg- szórakoztató olvasmány.

„Ha eddig az eredményes marketing készítését és a marketing tervezést nehéznek tartottad, ez a könyv megmutatja, hogyan lehet ezt pofon egyszerűen, könnyen megcsinálni. Ha betartod a könyvben leírtakat, sikerre leszel ítélve! Rengeteg hasznos ötlet van minden oldalán!”
Ha kezdő vállalkozó vagy és nincs elég tőkéd, ha már működő vállalkozásod van és fejlődni akarsz, ez a könyv megmutatja neked, rendszerbe foglalva, marketing terveken és ötleteken keresztül, hogyan valósítsd meg üzleti céljaidat.

Olvasd, Tanuld, Alkalmazd!!! Érthető, tömör, egyszerű útmutatás a marketing misztikusi hitt világáról, konkrét cselekvési segédlettel. Meg tudod csinálni Te is, kedves vállalkozó-társam! Tedd meg az első lépést, Olvasd, Tanuld, Alkalmazd és csinálj sok pénzt!

Komplett marketingtervet tudsz összeállítani, amely révén a vevői adatbázisod hihetetlen mértékben fog erősödni és elkötelezetté válni irántad! Végre első kézből tudod megtanulni Dan Kennedy-től magyar nyelven azokat a legsikeresebb kisvállalati vevőszerző és pénzcsináló marketing technikákat, amikből a legnagyobb magyar kisvállalati marketing szakértők is tanulnak!

Ha eddig az eredményes marketing készítését és a marketing tervezést nehéznek tartottad, ez a könyv megmutatja, hogyan lehet ezt pofon egyszerűen, könnyedén megcsinálni. Ha betartod a könyvben leírtakat, sikerre leszel ítélve! Rengeteg hasznos ötlet van minden oldalán!

A könyvben nem az egyetemen tanított üzleti terv, illetve annak szerves részét képező marketing terv kialakítása áll a középpontban –pályázatok benyújtásánál az is elengedhetetlen– hanem a stratégiai értelemben vett marketingterv.

A mai KKV szektorban nagyon jellemző, hogy egy vállalkozás ügyvezetője egyben a marketinges, és a operatív ügyekért felelős szakember is. Ebből kifolyólag a kérdés tehát adott: A marketing tevékenységeket magadnak kell csinálnod, ráadásul jól! De mégis hogyan kell jól csinálni?
A marketingnek 4 alappillére van Dan S. Kennedy szerint:az egyik a megfelelő üzenet, amit el kell juttatni a megfelelő embereknek, ezt a megfelelő csatornán tehetjük meg, a megfelelő módszerek segítségével, mindezt hatásosan, hatékonyan és nyereségesen.

Tartalom
Előszó
A tökéletes marketingterv sikertényezői
1. A megfelelő üzenet
2. A prezentáció
3. Célpontok
4. Bizonyíték
5. Érzékelés
6. Trendiség
7. Cselekvés
8. Tőke
9. Az ügyfelek megsokszorozása
10. Rövid távú értékesítési hullámok generálása
11. Hogyan használd nyereségesen a marketingtechnológiákat és az online internetes marketing csatornát?

Bónuszfejezetek
1. Hogyan tegyünk egyedivé egy közönséges vállalkozást?
2. A prémium minőség ereje
Mellékletek
1. A legfőbb bűnök a marketingben
2. A Tökéletes Marketing titkos fegyverei

A szerzőről: Dan S. Kennedy multimilliomos, többszörös vállalkozó, aki évente több millió vállalkozót befolyásol tanácsadóként és business coach-ként. Széles körben ünnepelt „milliomos gyáros”, aki hosszú ideje segít vállalkozóknak elérni a hét számjegyű bevételeket és sokmilliós vagyont. Szándékosan provokatív „Mellébeszélés Nélkül” megközelítésével elnyerte a „Nyers Valóság Professzora” titulust..

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dan S. Kennedy – A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top