Curt Coffmann, Gabriel Gonzales-Molina Ph.D. – Ezt az utat kövesd!

2.655 Ft

Ezt az utat kövesd!
Ezt az utat kövesd!

Mi a közös a világ legsikeresebb vállalataiban?

Tudják, hogy legértékesebb erőforrásaik az emberek – a munkatársaik és a fogyasztóik.

Felismerték, hogy az emberek először érzelmi alapon reagálnak, és csak másodsorban racionálisak. Ezért a munkatársakat és a fogyasztókat elsősorban érzelmileg kell elkötelezni ahhoz, hogy a vállalat sikeres legyen.

A Gallup-kutatás nem csak ezt fedezte fel, hanem rábukkant annak titkára is, hogyan lehet megteremteni és menedzselni egy „érzelem vezérelte gazdaságot”, amely biztosítja egy cég számára a gyors fejlődéshez szükséges erőforrásokat.

Az Ezt az utat kövesd! megmutatja, hogy miért nem működnek már a világban az emberek meggyőzésének hagyományos módszerei, és felkínál helyette egy olyan rendszert, amely a világ legsikeresebb vállalatainak jól bevált, forradalmi stratégiájára épül.

A Gallup elnök-vezérigazgatójának előszavából:

A feszített versenyben, normál működéssel már nem vagyunk képesek fenntartani magunkat. Miért? Mert a vevőinkhez fűződő viszonyunk kizárólag az áron alapszik. Márpedig ha pusztán az ár különböztet meg a többiektől, nem vagy több egy árucikknél. Mi a megoldás? Olyan kapcsolat a fogyasztóval, amely valamilyen értelemben túlmutat az áron…

Vállalatod sikere nem azon múlik, mennyire érted a közgazdaságtan, a szervezetfejlesztés vagy a marketing mesterségét. Egyszerűen attól függ, mennyire érted a pszichológiát: hogyan kötődik minden egyes alkalmazottad a cégedhez, és céged a
vevőköréhez… Az emberi természet kódját kell feltörni, s ezzel vadonatúj „Utat” kínálunk cégednek.

James K. Clifton

A követendő út

A követendő út kövei hézagmentesen illeszkednek egymáshoz. Együtt alkotnak egy hidat, amely a régi, következetlenségekkel teli működési módoktól átvezet egy forradalmian új módszerhez, amely segíti a fejlődést és az üzleti vérkeringést. Az érzelemvezérelt gazdaságnak végtelenek a távlatai. Ha vállalatod nemcsak túlélni, hanem prosperálni szeretne a nehéz időkben; itt az ideje irányt váltani. Mihelyst belátod, milyen könnyű elkerülni a zsákutcákat, az önbecsapás útvesztőit, ahogy eddig az alkalmazottakkal és ügyfelekkel bántatok, erre veszed az irányt. Ez az út elvezet oda, ahová minden szervezet vágyik: a folyamatos növekedéshez és a fokozódó termelékenységhez.

Szerző: Curt Coffman-Gabriel Gonzalez Molina, Ph.D.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curt Coffmann, Gabriel Gonzales-Molina Ph.D. – Ezt az utat kövesd!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top