Brian Tracy – Töréspont – Hatékony válságkezelés 21 lépésben

1.305 Ft

Töréspont - Hatékony válságkezelés 21 lépésben
Töréspont – Hatékony válságkezelés 21 lépésben

Mindegy, hogy az ember alkalmazottként, vállalkozóként, családtagként milyen jól teszi a dolgát. Előbb-utóbb mindig történik valami. Ha nem megfelelően kezeljük a helyzetet, váratlan akadályból akár komoly válsághelyzet is létrejöhet. A TÖRÉSPONT-ban ismertetett módszer már számos igen nehéz helyzet kezelésében jól vizsgázott. Sosem tudhatod, mikor lehet neked is szükséged rá.

Brian Tracy, a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelő módszerek egyik legkiválóbb szakértője. Ebben a könyvében is a tőle már megszokott lényegre törő stílusban ismerteti a válságkezelés lépéseit. Segítségével olyan helyzetekben is magabiztosan kézben tudod majd tartani a dolgokat, amikor a legtöbb ember kudarcot vall.

Életünkben és az üzletben vannak olyan válságok, amelyek elkerülhetetlenül bekövetkeznek. Ezekrôl ír Brian Tracy a TÖRÉSPONT-ban. Engedd, hogy téged is kivezessen az ilyen útvesztőkből. Hiszen ő már sokszor volt ott, és sokszor kijött belőle. Tanácsai ezért igen hasznosak lehetnek számodra.
Ken Blanchard, az Egyperces menedzser társszerzője

Szerző: Brian Tracy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brian Tracy – Töréspont – Hatékony válságkezelés 21 lépésben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top