Brian Tracy – Célok! – A célkitűzés kézikönyve – Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna

2.655 Ft

Célok! - A célkitűzés kézikönyve - Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna
Célok! – A célkitűzés kézikönyve – Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna

Brian Tracy – Célok! – A célkitűzés kézikönyve
Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna

Valósítsd meg álmaidat!

Miért érik el bizonyos emberek az összes céljukat, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy jobb életük lesz? Brian Tracy megmutatja, merre vezet az út a szorongástól a kiteljesedésig. Módszerével több százezer sőt több millió ember jutott el a nincstelenség állapotából a nagy sikerekig. Ebben a könyvében olyan alapelveket mutat be, amelyekkel valóra válthatjuk álmainkat.

Egyszerű, erőteljes és hatékony rendszert állít fel a célok kitűzésére és elérésére. A módszer hatékonyságáról több mint egymillió ember tudna mesélni, akik rendkívüli dolgokat értek el vele.

A Tracy által vázolt huszonegy stratégia alkalmazásával te is képes leszel elérni bármilyen és bármekkora célt, amelyet magad elé állítottál. Megtanulhatod, hogyan mérd fel az erősségeidet, igazi értékeidet, és hogy mit akarsz valójában elérni az előtted álló években.

A szerző azt is megmutatja, hogyan építsd fel az önbecsülésedet és magabiztosságodat, hogyan bánj hatékonyan bármilyen problémával vagy akadállyal, hogyan küzdd le a nehézségeket, hogyan reagálj a kihívásokra, és hogyan haladj töretlenül a céljaid felé, bármi történjék is. És ami a legfontosabb: ebből a könyvből elsajátíthatsz egy olyan célkitűzési stratégiát, amely egész életedben jó szolgálatot tesz majd.

Brian Tracy hivatásos szónok, tréner, szemináriumvezető és tanácsadó, valamint a Brian Tracy international tréning- és tanácsadó cég elnöke, melynek székhelye a kaliforniai Solana Beach-en található. Mára könyveit, hangfelvételeit és videoszemináriumait harmincnyolc nyelvre fordították le, és ötvennyolc országban használják.

Szerző: Brian Tracy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brian Tracy – Célok! – A célkitűzés kézikönyve – Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top