Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A boldog adófizető vállalkozó

2.691 Ft

A boldog adófizető vállalkozó
A boldog adófizető vállalkozó

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A boldog adófizető vállalkozó
avagy 30 instant tipp, hogy a profitod a Te bankszámládon maradjon!

A könyv, ami megtanít egy új gondolkodásmódot, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged a meggazdagodásban. A gondolkodásmód, amitől képes valaki kiemelkedni a tömegből, és önerejéből milliomossá, vagy milliárdossá válni!

Csak olyat tanítok neked, amit már én is megéltem. Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan engedheted ki a fékjeidet! Felteszem a kínos, de szükséges kérdéseket, hogy tereljelek az utadon. Hiszen Te is tudod, hogy még a legjobb barátod is ritkán tenné meg ezt!

Motiváló, valós történetek, amik garantáltan segítenek a „megvalósítom és végigcsinálom” lelkiállapotba hozni!
Tudja meg, hogyan képes adójának optimalizálására, céges- és magánvagyonának elkülönítésére, illetve miért fontos a megfelelő könyvelő választása! Valamennyi vállalkozó napi rendszerességgel szembenéz olyan feladatokkal, kihívásokkal, amelyek a pénzügyi tudást igényelnek.
Ezzel a pénzügyekről, adóoptimalizálásról szóló könyvvel könnyen alkalmazható tippeket, trükköket kap, amelyeket azonnal fel tud használni cége pénzügyi helyzetének a javítására.

Tartalom:
A könyv rögtön egy erős gondolattal indít, miszerint: “A vállalkozók 60%-a csődben van, csak éppen nem tud erről”. Ezek után lépésről lépésre felépíti, hogy hol bújhat meg a probléma az adófizető vállalkozók körében. A könyv elkalauzol minket a múltba is, hogy pontosan megértsük hogyan alakult ki a vállalkozóknál a jelenlegi gondolkodásmód és rögtön egy magyar történettel kezd, ami arról szól, hogy a 2. világháború előtt volt egy parlamenti szék a legtöbb (legjobb) adófizető polgár számára. Ez azóta kikopott a szokásokból és a köztudatból is. Az ígéretekhez híven Attila szerzőtársa, Zsuzsa valóban emberek számára fogyasztható nyelven adja át a tudását, ami szerintem egy iszonyat fontos képesség egy nem feltétlen pénzügyi/ adófizető vállalkozóknak szóló könyvben.

A könyvben felsorolt tippek és a hozzájuk tartozó párbeszéd a 2 író között, valamint a hozzá kapcsolódó (sajnos előforduló) baklövések hibák érhetően és elsajátíthatóan mutatják be a területet. Továbbá megmutatja, hogy hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő könyvelőt vállalkozásunk számára, ami sok fejfájástól tud minket megkímélni a jövőben. A könyv a legkisebb építőkockáktól, a személyes pénzügyekkel kapcsolatos gondolkodásmódtól a vállalkozói pénzügyeken át szakértői segítségével építi fel az alap tudást lépésről lépésre jól érhető példákon keresztül.

Amennyiben Te is boldog adófizető vállalkozó szeretnél lenni mindenképpen ajánlom olvasásra. A Fő üzenet: A negatív adófizető gondolkodással és az ezekhez köthető gondolatokkal saját magad számára építesz egy mesterséges plafont, valamint sodrod saját magad bajba. Azonban, ha elkezdesz egy új “szókincset”, szokásokat és tudást kiépíteni, akkor Te és a céged is újra szárnyra kaphat.

Kinek ajánlom: Azoknak ajánlom, akik szeretnék megváltoztatni gondolkodásmódjukat és ezzel együtt áttörni vállalkozásuk üvegplafonját, valamint tudni szeretnék, hogy hogyan lehet jó könyvelőt választani és érteni szeretnék, hogy mi történik a cégükben számviteli oldalon is.

Kinek nem ajánlom: Azoknak, akik megbékéltek már a saját maguk által létrehozott plafon fogságával, akik nem szeretnének tanulni még a múltban befizetett büntetések árán sem (pedig valljuk be, a könyv értéke az általa elkerülhető büntetések értékéhez képest jócskán csak a töredéke…).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A boldog adófizető vállalkozó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top