Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A profitmaximalizáló vállalkozó

4.491 Ft

A profitmaximalizáló vállalkozó
A profitmaximalizáló vállalkozó

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A profitmaximalizáló vállalkozó
Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon?

Magyar cégvezetők véleménye a könyvről:
„Én nem akarom elhinni! Nem akarom elhinni, hogy Magyarországon nem lehet sikeresen vállalkozni. Nem akarom elhinni, hogy itthon nem lehet tisztességesen megélni. Nem akarom elhinni, hogy profitod csak akkor marad, ha hazudsz az adóhivatalnak, ha tisztességtelen vagy a beszállítóiddal, ha kizsákmányolod az alkalmazottaidat.

Én arra vállalkoztam, hogy valami jót adjak a vásárlóimnak, jó fizetést és jó körülményeket a munkatársaimnak, jó életet a családomnak és magamnak. Ez a könyv, pongor-juhász attila és böröczky zsuzsa tanításai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a jó célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, profitábilis vállalkozásoknak.” Erdős Ági MadeByYou kreatív műhely www.madebyyou.hu

„A könyv valóban olyan alapismereteket ad át a vállalkozások tulajdonosai és vezetői számára, melyeket ha alkalmaznak társaságaik mindennapi életében, akkor azon tudatos vállalkozók közé kerülnek, akik versenyelőnyt kovácsolnak a könyvből megszerzett tudásukból.” Kiss-Orosz László okleveles ellenőrzési adószakértő www.kiss-oroszlaszlo.hu

„Nézzünk szembe a tényekkel: Kevesen vannak, akik cégük pénz, adó és számviteli ügyeivel is foglalkozni akarnak. Ezen kevesek a sikeres vállalkozók! Ez a könyv olvasmányos formában ad útmutatást ahhoz, hogy te is sikeres vállalkozóvá válj!”

Hasznos mindazoknak, akik nem tanultak pénzügyi ismereteket még és nehezen igazodnak el a fogalmak között. Attila bevezetője igazán olvasmányos, érdekes, imádtam minden oldalát. A könyv többi része számomra eleve ismert volt, elolvastam, azonban ebből kifolyólag sajnos nem mondott újat. Ebből a szempontból picit csalódtam, 🙁 mert nem kaptam újat. Ettől eltekintve kötelezőnek tartom minden vállalkozni vágyónak, akitől messze áll a pénzügyek világa. Hasznos és könnyedén emészthető. Nagyon jól összefoglalja a pénzügyi információkat a laikusok számára is érthető módon!

A könyvet már korábban olvastam, most ajándékba vásároltam meg a saját könyvelőmnek: Jó ötletek vannak a könyvben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Pongor-Juhász Attila – A profitmaximalizáló vállalkozó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top